Srodek – ECA – THERMAL PRO SNI
ILOŚĆ – 1 kaps
Czas przyjęcia: 21:30
90min po lekkim posiłku - zupa grzybowa [ogólnie w tym dniu nie jadłem dużo- byłem u kardiologa w Lublinie]
ok. 30-45 po wzięciu kapsa - odczucie suchości w ustach, lekkie uczucie szczęścia, brak zauważalnych zmian w stanie skupienia organizmu i pobudzeniu
1h od przyjęcia - pobudzenie, uczucie euforii, wiele pomysłów[wzrost kreatywności], uczucie możliwości zrobienia wszystkiego [nie ma rzeczy nie możliwych], trudności w pisaniu na klawiaturze [częste schodzenie rak – i trafianie w inne niż chciane klawisze;] ], uczenie przychodzi zdecydowanie latwiej
od godziny 24:30-01:00 - uczucie zakończenia pobudzenia
od 1:00 - lekki sen trwający 20 min
1:30 - stosunkowo normalne odczucia[jak np. o 17 w dzień powszedni] - bez pobudzenia, ale i bez ochoty na sen – możliwość normalnego uczenia się
Suplementacja ciągła ECA %-)
Środek – ECA – THERMAL PRO SNI
ILOŚĆ – 1 kaps rano na czczo + 1 kaps 1h przed treningiem [30 min przed kapsem posiłek przed treningowy za 30 min 30g WPI + 1 łyżka oleju MCT]
Odczucia:
- Już po kilku dniach nie odczuwa się jakiegoś specjalnego pobudzenia
- trwający ok. tydzień zupełny brak apetytu – później powrót do normy
- wzrost termogenezy
- wzorst ochoty na trening
- treningi przeprowadzone są praktycznie zawsze udane [często nie jestem zadowolony z treningów przy ECA – 90% uważam za udane]
- przy diecie 40%weglowodanow, 30% białka, 30% tłuszczu – kcal 3500kcal treningu na redukcje – lekki wzrost masy mięśniowej z jednoczesną redukcją tkanki tłuszczowej
- 1h przed treningiem jest optymalnym rozwiązaniem jeżeli chodzi o czas przyjmowania tego suplementu
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
- źrenice są tak duże, że prawie zakrywają cale oczy %-)
- brak zauważalnych skutkow ubocznych przy dawce 2x kaps/dzień
No to jak na razie tyle cos mi się przypomni to dam znac