Andrew Golota
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi to jest tylko zal michalczewskiego ze go tak sedziowie wychujali
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ava co Ty gadasz??? Wolisz Lenoxa??? Jedyny polski pesciarz!! Teraz wszyscy przeciwko jemu, a jak kiedys wygrywal to byl dobry, a teraz po przegranej z Tysonem jest beee, sorry ava, ale jesli jestes takim kibicem jak mowie to wez schowaj barwy narodowe do szafy.golota siem nadaje... ja siem jeszcze za niego wstydze za to co wykombinowal walczac z moim ulubiencem - Lewis'em ....
Dla mnie on jest byl i bedzie wielkim piesciarzem ,pomimo tego co sie stalo, ale szanuje go za to, ze podjol walke z takimi przeciwnikami.
Mi tez.mi to jest tylko zal michalczewskiego ze go tak sedziowie wychujali
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak. ten czlowiek mnie fascynowal - ciosem potrafil przesunac goscia w ringuava co Ty gadasz? Wolisz Lenoxa?
wydaje mi siem ze siem mylisz %-)Jedyny polski pesciarz!!
to ja powinienem siem zpytac "co Ty gadasz ??"Teraz wszyscy przeciwko jemu, a jak kiedys wygrywal to byl dobry,
nie rozumiem - nie pamietam kiedy golota mial tyle fanow co teraz
po tej walce z byrdem odzyskal u wielu szacunek no i mszem powiedziec ze u mnie tez walka byla ladna, a golota zostal skrzywdzony
oj... koksiarz nie igraj z ogniem - nie draznij mojego poczucia dumy narodowej...sorry ava, ale jesli jestes takim kibicem jak mowie to wez schowaj barwy narodowe do szafy.
na prawe nie wiesz jakim ja jestem kibicem... np. od kiedy widzialem (jako 5-7latek) del piero podnoszacy puchar jestem z juve - we wszystkich chwilach i tych lepzych (np. final Ch.L. 02/03... eh... nedved ;/ ) i tych gorszych (chocby ten sezon)
co do goloty to nigdy nie bylem jego wielkim fanem jako czl. natomiast jako Polak oczywiste ze jestem za nim i jak walczy to ma wygrywac jak nie wygrywac to remisowac jak nie remisowac to ladnie walczyc jak na Polaka przystalo
jest dobry, ale nigdy nie myslalem o nim "wielka nadzieja bialych" :roll:Dla mnie on jest byl i bedzie wielkim piesciarzem
a ile kasy zebral %-)szanuje go za to, ze podjol walke z takimi przeciwnikami.
co innego podjac walke - solowe na blokach, a co innego na ringu - inne kategorie w tym drugim dochodza tez pieniadze, a nie tylko chec sprawdzenia siem, honor itp.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
noo pojedzie andrzeja w oko demona , wychuja go napewno , don king to dobry biznesmen i wie jak kasy natrzepac , wychuja go 100%ja nie lubie don kinga , cos napewno zrobi andrzejowi zlego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 22-06-2004, 4:37 ]
ja lubie tysona , znasz sie troche na boksie widze:)
Napisano Ponad rok temu