![:D](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Pozdrawiam, Brazildinho ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hahaha nie widziałem że jest moda na supleA ja wbrew temu że niektóre marki są"trendy" bede obstawał przy BCAA+R-ALA z Fitmaxa.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a ty skąd wiesz ze to co ty wybierasz jest dobre surowcowo.Skąd wiesz Storm czy to co wybierasz jest lepsze surowcowo?Z tych co wymieniłeś to tylko Purple Wrath bym kupił lub Xtend,reszta nie warta jest tego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy ten produkt. Jedna porcja to 10 kapsułekA ja wole dobre suple,nigdzie nei pisałem ze jem tylko Polskie,po prostu kupuje to co jest warte kupna.Teraz np. jem Plasma Jet
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja odwrotnieJa jestem mało podatny na pompe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na mnie już jedna porcja N.O. Xpolde działała zajebiście już od pierwszego stosowania ale teraz pierdole będę brał więcej dla maksymalnej pompy i kopa na treningu zajebiste uczucieNo-Xplode działał również na mnie(ale przy 2-3 miarkach).Jednak Plasma Jet to cos nowego,jeżeli jutro to się potwierdzi przy klacie to pomyśle o nim do cyklu,tylko że teraz bedzie problem czy No-Shotgun V3 czy Plasma Jet?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Baterie CR 123 - Energizer vs Duracell - które lepsze? |
TACTICAL GEAR |
|
![]()
|
||
Olimp BCAA Xplode |
Ranking odżywek i suplementów |
|
![]()