Które BCAA
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak możesz to daj znać jak będziesz wiedział po ile chodzi.Jeszcze nie wiem,ale na pewno nie tyle co na muscle-zone Myśle że to kwestia 3-4 tygodni by to mieć
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No więc jak na razie brałem te aminokwasy dwa razy...Wybrałem Purple Wraath ;] i już zamówiłem:)
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź
Pozdro, Brazildinho ;]
I mam takie pytanie, bo już około 5 min po wypiciu jakby swędzi mnie ciało... zaczyna od twarzy itd. Czy to normalne? Może dlatego że pierwszy raz?
(kupiłem je na spółe z bratem i jego również tak swędziało (on też pierwszy raz aminokwasy brał)...)
Pozdrawiam, Brazildinho
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gg: 1440656
zapraszam na mojego bloga
www.mocnyblog.pl
Napisano Ponad rok temu
Jakiej firmyna dnaich panowie bede mial nowe bcaa w porchu z glutainą PÓŁ KILO poniżej 70 pln !
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Więc jak do tej pory biorę tę aminokwasy tylko przed treningiem na... siłowni. Nieraz odpuszczam trening na plecy czy barki zastępując go basenem.
I tu pytanie: Czy przed basenem, treningiem siatkówki, jeździe na rowerze, lekkim... bieganiu, basenem, czy kilku serii brzuszków też je brać (jak do tej pory nie brałem)?
Pozdrawiam
Brazildinho ;]
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
bierz ale przy tych kilku seriach brzuszków sobie daruj.Kolejne pytanie...
Więc jak do tej pory biorę tę aminokwasy tylko przed treningiem na... siłowni. Nieraz odpuszczam trening na plecy czy barki zastępując go basenem.
I tu pytanie: Czy przed basenem, treningiem siatkówki, jeździe na rowerze, lekkim... bieganiu, basenem, czy kilku serii brzuszków też je brać (jak do tej pory nie brałem)?
Pozdrawiam
Brazildinho ;]