wazne, chyba wazne...
Napisano Ponad rok temu
2.Czy moge zastosowac jednoczesnie białko whey pro matrix z olimpu 80% białka z gainerem.....czy top massa z olimu ktory ma takie same ilosci bialek i weglowodanów jest dobry na budowe masy miesniowej ! ! !
albo poleccie mi cus czekam na mnostwo odpowiedzi hehe ':D:D:D:D:D
Napisano Ponad rok temu
....Mam pytanie z jakiej firmy sa najlepsze gainery??
Trudno powiedziec jakiej firmy sa najlepsze gainery , ja mogl bym Ci polecic MASS XXL firmy trec,poniewaz jest on nie drogi a bardzo dobry.
Sporo osob na forum ci to powie. Chociaz STRONGBART woli gainera MCT...nie wiadomo czemu , moze poprostu nie ma co z sianem robic %-))
:mrgreen:
Mozesz...chociaz ja nie widze sensu aby laczyc gainera z bialkiem poniewaz gainer zawiera bialko + weglowodany i jest uzupelnieniem w diecie (mozliwe ze sie myle..ale to jest moje zdanie)Czy moge zastosowac jednoczesnie białko whey pro matrix z olimpu 80% białka z gainerem.....
Napisano Ponad rok temu
1. ja polecam MASS XXL ale trzeba powiedziec, ze mct tez jest dobry... (ale mass xxl lepszy %-))1.Mam pytanie z jakiej firmy sa najlepsze gainery??
nie widze przeszkod - jezeli bedziesz stosowal bialeczko jako uzupelnienie diety (bral np. przed tr. ok. 20g; po tr. ze 35g), ale musisz podac wiecej info o sobie, w tedy bedziemy mogli powiedziec co bedzie najlepsze2.Czy moge zastosowac jednoczesnie białko whey pro matrix z olimpu 80% białka z gainerem
co do laczenia gaiera i bialeczka po tr. to mozesz zapodac w jednym shaekerze - 50g gainer i ok. 20g bialko (bo trzeba wziasc tez pod uwage bialko ktore jest w mleku)
bialka najczesciej masz w gainerze ok. 20%, co przy dawce 50g daje marne 10g bialka (dlatego bierze siem na 0,5l mleka co daje dodatkowe 15-16g)gainer zawiera bialko + weglowodany
to jest tzw. bulk - dobry, ale czy dla Ciebie lepszy bedzie bulk czy gainer - podaj wiecej info o sobieczy top massa z olimu ktory ma takie same ilosci bialek i weglowodanów jest dobry na budowe masy miesniowej ! ! !
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
chyba sie nie doczekam
ale gainer mct rlz
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
ale słyszałem ze po mtc z olimpu strasznie idzie tk na brzuszek...
Czy jak kuowac jakas z odzywek na mase to radzicie jaka ilosc tego duza ok 5kg czy mniejsze na próbe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gainer i carbo i witaminy
Napisano Ponad rok temu
Mass xxl 3kg
Tauryna
Bialko serwatkowe 80% trec nutrition
i masz kolo 200zl...
Napisano Ponad rok temu
mass xxl 2x2000g=4000g; 2x59zl=118zl
tauryna olimp 18zl
olej mct - cos kolo 23-26zl
carbo 2000g - 49zl
suma:
208-211zl
dokup witaminki swoja droga
PS. zestawik jak najbardziej nastawiony pod katem masy (dlatego az tyle gainera )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]