Alternatywa dla sterydów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po drugie brana umiejętnie nie podowuje reteencji wody, bądź powoduje ją minimalną, na dodatek istnieją sole kreatyny takie jak: cytrynian, pirogronian, jabłczan, ktoore nie powodooją retencji wody
wiec proszę Cie bardzo nie pisz takich bezpodstawnych rzeczy, bo wprowadzasz ludzi w błąd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
35 dni-5mg
21 dni-przerwa
30 dni-5mg
35 dni-przerwa
10 dni-10mg
14 dni-przerwa
10 dni-10mg
Autorem tej rozpiski jest: Maniek uzytkownik innego forum
A czy warto ? Wiesz z czasem dochodzi sie do granic, w ktorych czlowiek juz nie rosnie i nie pomaga tu zmiana planu treningu, inna dieta czy tez suple. Zostaja koksy. Moze sie okazac ze cykl, ktory na pozor jest slaby moze spowodowac przelom, np pojdziemy do gory z wynikami lub rozmiarami. Oczywiscie przelom moze tez spowodowac mocny cykl tylko trzeba sie zastanowic nad stratami wyrzadzonymi wlasnemu organizmowi.
Strongbart uzyles zbyt duzego skrotu myslowego i nie wiem o co chodzi, wiec nie moge sie ustosunkowac do twojej wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
a jak czlowiek ma zastoje to niech siem za krete lapie
(ew. nie za mete i to tak rozlozona...)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale i tak pozostaja boomy kaloryczne itp.
watpie zeby kiedykolwiek ktorys z Nas tu na forum osiagnal taka granice...
a co do tej rozpiski mety to niech siem jesio kafarek wypowie....
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Niech ten muniek czy jak mu tam wsadzi se ja.
Wiesz jak na tym cyklu rozwalisz watrobe?
Napisano Ponad rok temu
Kafar do dupy bo co??? jak wezmiesz 100 mety w piramidce to tez watroba dostanie po dupie i to mocniej bo dawki sa wieksze, te dawki sa lecznicze wiem ze w kulturystyce prawie wszyscy wychodza z zalozenia ze dawki sterydow trzeba przekraczac i to mocno, ale nie w przypadku mety, w przypadku innych jak np testosteron tak, ale on nie jest w medycynie stosowany do zwiekszania masy tylko do gospodary hormonalnej, zas meta sluzy do zdobywania masy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ona jest nie logiczna, pomyśl chłopie
Napisano Ponad rok temu