jak zwiekszyc swoja mase
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
co Ty pierd***?? Jak to "nieoplacalne"??? - czyli ze oplacalne dla goscia co wazy ok. 80kg, ma w lapie 37cm, na klate sypie 107,5kg i fajnie wyglada??mam 17 lat chce zaczac pakowac ale przy wzroscie 191 i wadze 70 kg to nie oplacalne co radzicie
Czlowieku przeciez od czegos siem zaczyna...
Ja mialem 61kg na 182cm i wyszeglem na ludzi teraz jest juz znaaaacznie lepiej.
piersze co - pozytywne nastawienie
potem - samodyscyplina, samozaparcie, zaangazowanie + konsekwencja - takie cechy musisz miec/szybko nabyc
potem idziesz na silownie z odpowiednim treningiem, dieta i po roku ludzie Ci siem klaniaja i mowia "dzien dobry"
wiecej wiary w siebie chlopak!!
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Ja przy wzroscie 183 cm waże 55 kg.!!! No i nie mam co z tym zrobic, moge jesc i cwiczyc, a masy wogole nie nabieram! Myslalem, zeby kupic kreatyne i sie tylko zastanawiam, czy cos mi to pomoze ?! Jesli mialby ktos jakies rady, to bede bardzo wdzieczny! Z gory dzieki, pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
a co do jedzenia to czy masz diete czy tak sobie jesz duzo po prostu
zastosuj diete + jakis gainer i
trening na mase bezodwolania jesli cwiczysz juz ponad 2 miesiace
Napisano Ponad rok temu
willowi chodzilo oczywiscie o to, ze jak nie masz jeszcze rocznego stazu (z przemyslanymi treningami) to kreta jeszcze nie jest dla Ciebie (trzeba miec wyst. adaptacje wysilkowa)kreatyna odpada jak nie masz 1 cwiczen i 18 lat przezytych
nie ma sprawy - wyjdziesz na ludzi przy odrobinie konsekwencji w dzialaniu, samozaparciu i dyscyplinie (powaznie brzmi, nie ?? )Ja przy wzroscie 183 cm waże 55 kg.!
jeszcze wszystko przed Toba
bo to trzeba robic z glowa...No i nie mam co z tym zrobic, moge jesc i cwiczyc, a masy wogole nie nabieram!
ja tez kiedys na poczatku mojej przygody z gryfem mialem taki problem, ale przemyslana dieta i bedzie lux
(zastosuj diete z podwieszonego postu na forum odzywianie dla osoby wazacej 60kg i bedzie dobrze)
trening na mase (znajdziesz na forum trening) - jesli oczywiscie masz juz jakis staz i ogolnorozwojowke juz za soba
suplementy - gainer (polecam mass xxl trec'a) + np. taurynka i na razie wystarczy
choc podaj jesio swoj staz i wiek to moze cos na pozniej siem poleci
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]