Mała pomoc przy odżywianiu...
Guest_Decadurabolin_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 10miechach porzadnego, przemyslanego treningu to moglbys siem skusic na krete, a nie na 3 cyklu jechac!!!!
przerwy powinny byc 4-6miechow najlepiej
oczywiscie, ze do krety potrzebna jest dieta i to solidna. Bez diety nic (niewiele) osiagniesz, ale jak zaznaczylem na wstepie spier*** sprawe prawie najgorzej jak siem da - ratuj siem - zostaw krete w spokoju na jakies 8miechow!!!!!!
zjeb*** swoj najlepszy/ najsilniejszy cykl kreatynowy nie majac pojecia co robic podczas tego cyklu... byl on na pewno zdecydowanie za wczesnie. - brak odpow. adaptacji wysilkowej itp.Po 1 cyklu rezulatay byly nawet nawet
bez diety to siem nie dziwie... org. tez pewnie siem jeszcze nie do konca oczyscil....po 2 rezultatow wogole nie bylo
PO 3 TEZ NIE BEDZIE NA RAZIE wiec zostaw ja!!!!!!
(a diety nie polecimy do krety zeby Cie nie kusilo - normalne diety na mase masz w podwieszonym linku)
PS. Nie siegaj po to co masz w nick'u (tak na marginesie...)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_Decadurabolin_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co teraz moge zaczac brac zeby doszlo troche masy??
troche siem zagalopowalem z tamta wypowiedzia bo glebiej wszedlem w suple odsylam do forum suplementacja tam Ci doradzimy.
A ze jestesmy na forum odzywianie to pamietaj, ze dieta to podstawa a suple to niejako dodatki - ale najwazniejsza jest racjonajna dieta!!! Dlatego wybiez sobie jakas z tych co to stronguś wypocil
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]