kreatyna+tauryna+glutamina
Guest_zubi zg_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
carbo duzo lepsze, albo kwas alfa liponowy(chociarz mozesz stosowac tauryne do kretki, tez dobra jako transporter.
kolego ile cwiczysz, ile masz lat
Napisano Ponad rok temu
kreta, tauryna, bcaa (glutaminka ma podobne dzialanie do tauryny..., bcaa - najlepiej aminokw. treca - amino whey system - bdb.)
moze i jest dobrym transporterem, ale wg. mnie niewystarczajacym (ja sobie aplikuje tez tauryne tez np. po tr. razem z carbo). Sama tauryna to troszku za malo, a zwiekszanie dawek tauryny nie bedzie dobrym wyjsciem (niezdrowe...)mozesz stosowac tauryne do kretki, tez dobra jako transporter
zibi - strong zadal b. wazne pytania. ODpoiedz na nie.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ale to tylko moje przemyślenia i nikomu tego nie doradzam.
6302037
Napisano Ponad rok temu
Dekstroza to jedno z wiekszych naciagniec producentow... dekstroza to prawoskretna glukoza (norm. glukoza w wodzie ulega mutarotacji i mamy rowniej prawoskretna glukoze...) - roznica jakosci ich dzialania nie jest tak duza jak siem wydaje...
W tym przypadku cena nie przeklada siem na jakosc
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Tylko po co "mylisz się" pogrubioną czcionką
Pozdrawiam
6302037
Guest_zubi zg_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idol z tą dekstozą to jest tak: dzialanie identyko jak przy glukozie, a tym sie od niej roozni ze ma 1 wiązanie po prawej stronie, a glukoza po lewej (tak na prosty rozum)
zubi jezeli cwiczysz mniej niz rok nie ma po co brac kreatyny.
Napisano Ponad rok temu
6302037
Napisano Ponad rok temu
Primo - DIETA (wpadnij do dzialu odzywainie to siem pomoze )
potem:
1. gainer (np. mass xxl)
2. bcaa/aminokw. (np. trec amino whey system)
3. tauryne
4. mozesz/nie musisz dozucac glutaminke, a za jakies 2-3miechy np. zma
Ale pamietaj, ze najwazniejsza jest odpow. dieta - bez niej nawet suple nie dadza oczekiwanych efektow.
jakie ilosci tauryny na 5g krety polecasz???ava tauryna jest bardzo dobrym transporterem, i nie ma sie bac ze sie nie wchlonie
ile czasu odczekac po krecie do posilku?
------- ja i tak wole carbo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy mozna laczyc HMB + ZMA ?
Guest_gosc_* - Ponad rok temu
-
Co wy na to......??
- Ponad rok temu
-
polaczyc HMB-ZMA-Amino1500-Tribusteron60-kreatyne czy moge ?
Guest_Lasuch_* - Ponad rok temu
-
Co do Kreatyny
Guest_Gubik_* - Ponad rok temu
-
czy musi być z tej samej firmy? prosze o szybką odp.
Guest_marko_* - Ponad rok temu
-
kreatyna-od kiedy?!
Guest_lukas_* - Ponad rok temu
-
serwatka
- Ponad rok temu
-
Rozpiska
- Ponad rok temu
-
kreatyna i tibulus