.Jednak chcialbym utrzymywać forme wiec ćwicze w domku. Nie mam jednak mozliwosci cwiczenia klatki i grzbietu wiec jednak chyba bede chodził raz w tygodniu na pakernie.Mam pytanko czy moge łączyć klatke z grzbietem?
 .Jednak chcialbym utrzymywać forme wiec ćwicze w domku. Nie mam jednak mozliwosci cwiczenia klatki i grzbietu wiec jednak chyba bede chodził raz w tygodniu na pakernie.Mam pytanko czy moge łączyć klatke z grzbietem?

łączenie ćwiczeń
Napisano Ponad rok temu

Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
masz diete, takie sezonowe cwiczenie nie jest dobre
Napisano Ponad rok temu

w twoim przypadku proponuje laczyc wszystko na jednej sesji treningowej i cwiczyc 2-3x w tygodniu
pozdro

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| cwiczenie na przedramie | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Zamienniki ćwiczen pomocy :P | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
|   ABS II vs. Aerobiczna "6" WeideraKtóry zestaw ćwiczeń jest lepszy? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| ćwiczenia na mase | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Ćwiczenia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Daniel Ogólnie o mnie pomocy !!! Daniel Ogólnie o mnie pomocy !!!- Ponad rok temu 
- 
			 HMB CREAPURE GAINER HMB CREAPURE GAINER- Ponad rok temu 
- 
			 Rozterka :-( Rozterka :-(- Ponad rok temu 
- 
			 kalkulatory żywieniowe kalkulatory żywieniowe- Ponad rok temu 
- 
			 To co kazdego Polaka powinno zainteresowac ;) To co kazdego Polaka powinno zainteresowac ;)- Ponad rok temu 
- 
			 czy to dobra porada? czy to dobra porada?- Ponad rok temu 
- 
			 mega pytanko. mega pytanko.- Ponad rok temu 
- 
			 wyciskanie wyciskanieGuest_lolek_* - Ponad rok temu 
- 
			 czy kreatyna szkodzi ? czy kreatyna szkodzi ?- Ponad rok temu 
- 
			 PIERWSZA POMOC - Kursy / szkolenia PIERWSZA POMOC - Kursy / szkoleniaGuest_Rescue_* - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu