Kreatyna
Guest_ghuan_*
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna jakiej firmy jest najlepsza, a jakie sa porownywalne? Tania jest kreatyna firmy vitalmax, activia, ale czy ma porzadne dzialanie?
Co to jest dieta? I jak powinna ona wygladac?
Ile treningow tygodniowo powinno sie robic aby byly jak najlepsze efekty? (czy lepiej jest cwiczyc 6 razy w tygodniu czy moze 4 razy?)
Czym sie rozni taki przykladowy Gainer od Kreatyny w swoim dzialaniu? Co jest lepsze?
Mam dostep do profesjonalnej silowni. Prosilbym o kilka rad od bardziej zaawansowanych.
Za odpowiedzi z gory dziekuje!!!
Napisano Ponad rok temu
W diecie najwazniejsze jest jadanie ok 5-6 posilkow dziennie czyli tak co ok 3 godziny i picie duzej ilosci wody ok 3-4litry wody dziennie...powinno sie jesc ok 2gr bialka na 1kg masy ciala, 4-6gr wegli i 1gr tluszczy
Diete dla siebie mozesz znalesc w podwieszonych postach w dziale odzywianie :-)
3 treningi w tyg wystarcza.. na poczatek powinienes cwiczyc trening ACT zeby Twoje miesnie i stawy przyzwyczaily sie do duzego wysilku..znajdziesz go w dziale trening :-)
Gainer jest typowa odzwyka na mase dla Ciebie bedzie odpowiedni ale jak diete bedziesz mial dobra to nie bedzie Ci az tak potrzebny... kreatyna jest dobra gdy bedziesz mial pierwszy zastoj czyli mimo cwiczenia, dobrej diety nie bedziesz robil oczekiwanych postepow...
Na poczatku ma sie zwykle duze postepy dlatego odzywki i suple nie sa az tak potrzebne... :-)
Guest_ghuan_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ile cwiczysz???
Napisano Ponad rok temu
jak cwiczysz na silce dopiero miesiac to nie trzeba brac jeszcze krety by miec dobre efekty...
Napisano Ponad rok temu
creapure+ala oraz HMB . Wiem że kreatynę moge brać cyklicznie tj. 4-6 tyg i przerwa na 3-4 tyg a HMB cały czas . Chciałbym sie jednak zapytać , czy w przerwach pomiędzy cyklami kreatynowymi powinienem brać coś jeszcze ? I jeszcze jedno pytanie , czy kombinacja HMB + kreatyna to zestaw wystarczający do przyrostu siły i masy ? Bo od przeglądania stronki kreatyna.pl i czytaniu opisów to juz mi sie we łbie kręci bo tam wszystko wydaje sie niezbędne )) Pozdrawiam .
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o kreatynce firmy MEGABOL i VITALMAX ??
Która jest lepsza ?
Którą byście mi polecili??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A z Vitalmaxa to jedynie kreatyne i nic więcej.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Ja jednak jestem innego zdania !brałem hmb po 5 miechach cwiczen przez 1,5 miesiaca(nadal biore ale do tego dokupiłem sobie kreatyne + l-glutamine) i jestem z hmb zadowolony na rzezbe mi poszło troche a na siłe bardzo duzo siła mi poszła o jakies 15kg nawet moze wiecej i to bez zadnej diety ! wiec wszytko jest w rekach organizmu od niego bardzo wiele zalezy czy odzywki daja efekty znaczne czy mniej znaczne !
8)
Guest_jaca84_*
Napisano Ponad rok temu
i na koniec ważna rada nie możesz się zniechęcać!!! np. że koledzy biorą więcej na klate czy coś pozdr