Siema,
Czy ktoś z Krakowa korzysta lub korzystał z usług firmy cateringowej? Przy moim trybie pracy nie mam szans żeby przygotować uczciwe posiłki, a bez dobrej michy przyrostów nie będzie
Napisano Ponad rok temu
Siema,
Czy ktoś z Krakowa korzysta lub korzystał z usług firmy cateringowej? Przy moim trybie pracy nie mam szans żeby przygotować uczciwe posiłki, a bez dobrej michy przyrostów nie będzie
Napisano Ponad rok temu
Siema,
No nie da się ukryć, że trochę czasu od zapytania minęło, ale jak nikt nie odpowiedział to może ja. Ja mój catering dietetyczny zamawiam z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i muszę przyznać że żarełko bardzo dobre, a w dodatku relatywnie tanie w porównaniu do tego ile niektórzy by chcieli.
Napisano Ponad rok temu
U nas w pracy parę osób korzysta z usług cateringu. Jeżeli dobrze kojarzę to chyba Body Chief.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ta firma jest obecna Krakowie, ale mieszkam we Wrocławiu i już ponad poł roku zamawiam stąd jedzenie i jestem bardzo zadowolona. Polecam skontaktować się z tą firmą.
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie wiadomo czy jest w Krakowie to po co o niej wspominać? Autor potrzebuje namiary na konkretne miasto
Napisano Ponad rok temu
Ja często korzystam w Krakowie z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z tego cateringu, bardzo ciekawy, nawet na wszelkie imprezy! dobre, smaczne, świeże jedzenie oraz całkiem przyzwoite ceny tutaj mają!
Napisano Ponad rok temu
Ja często korzystam w Krakowie z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z tego cateringu, bardzo ciekawy, nawet na wszelkie imprezy! dobre, smaczne, świeże jedzenie oraz całkiem przyzwoite ceny tutaj mają!
Powinno się przydać, dzięki!
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Treningi w Krakowie |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
kung fu Krakow - pytanie |
KUNG-FU/WUSHU |
|