Czy jest na redukcji twaróg przed snem ??
Redukcja-twaróg !!
Napisano Ponad rok temu
Jak sie mieści w bilansie kcal to śmiało możesz jeść.
Napisano Ponad rok temu
No to dobrze bo gdzieś ostatnio obiło mi się o uszy że na redukcji nie powinno sie jeść białka przed snem
Napisano Ponad rok temu
Ale dla czego nie powinno ? Głównym minusem kazeiny jest to że działa jak klej na nasze jelita i zakleja kosmki przez które wchłania się część mikro elementów pzdr.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Bo poza tym co Kolega wyżej napisał twaróg ma same plusy i bdb przyswajalność o ile ktos go dobrze toleruje rzecz jasna. Mity o słabej wchłanialności kazeiny z twarogu zostały już obalone
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
nie odróżniają faktów i mylą pojęcia
Kazejna sie wchłania Wolno" a nie Źle!!
a to jest różnica dla niektórych to że jak coś się wchłania wolno" jest równoznaczne z tym że wchłania sie zle!
Właśnie przez to wolne uwlnianie aminokwasow, kazeina jest bialkiem wyjątkowym
i w niektórych przypadkach ma zbawienny wplyw
( działanie antykataboliczne )
przed snem, lub jesli następuje dluzsza przerwa pomiędzy kolejnymi posiłkami..
Napisano Ponad rok temu
Białko z twarogu ma taką samą wchłanialność jak typowe serwatki
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
mam dostęp do serwotki ale to mi nie podchodzi za bardzo xd , a jaki według was jogurt naturalny na redukcji najlepszy jest ?
Napisano Ponad rok temu
do autora : przestań wierzyć w jakieś wymysły, pilnuj kaloryczności i będzie dobrze
TKWM
Napisano Ponad rok temu
No nie wierze ale jednak pilne dodałem to do diety i jakoś szybciej widać efekty
Napisano Ponad rok temu
z doswiadczenia wiem ze twarog jest dobry zarowno w budowaniu masy jak i w redukcji....choc dlamnie redukcjia zacznie sie od 125 kg....powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Hehe mi wystarczy 96 kg choć i tak teraz to z tego jakieś 87 % to mięśniej wcześniej tak kolorowo nie było , a powiedzcie mi jeszcze jakie są wasze ulubione opcje zjedzenia twarogu bo do smacznych on nie należy chyba że z presidenta ale on ma dużo gorsze makro od mazurskiego
Napisano Ponad rok temu
Jogurt nie wpływa w żaden sposób na przyspieszenie redukcji. Tutaj role odgrywa ujemny bilans i odpowiednia dawka wysiłku, chcesz to go pij nawet litrami byle w założonym bilansie sie zmieścił. To czy dieta będzie go uwzględniać czy nie nie ma różnicy dla procesu spalania tkanki tłuszczowej.
PS: I nie wkręcaj sobie bajek
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
twaróg jest dobry
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
OK Gram a powiedz mi w jakiej postaci pochłaniasz twaróg ???
Napisano Ponad rok temu
W najprostszej czyli wrzucam kostke do wysokiego naczynia dodaje cukier i kakao odrobine wanili i dopełniam wodą lub mlekiem i miksuje na gładki aksamitny napój wchodzi każda ilość
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
muszę wypróbować a możesz podać ile dajesz czego na 250 g twarogu ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem z dieta redukcyjną
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
Wygodna dieta dla 14-sto latka
- Ponad rok temu