Witam . Prosiłbym o pomoc jak ułożyć sobie cykl z winstrolu. Chciałbym się troche wyciąć i ogolnie poprawić sylwetke nie koniecznie nabierając dużo masy, nie wiem czy powinienem coś jeszcze dorzucić do tego wina. Nie jebcie mnie za brak wiedzy po to tu pisze. z góry dziękuje ![]()
Ile wina??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zapoznać się z regulaminem działu, tematami podwieszonymi i uzyj wyszukiwarki. Powodzenia w czytaniu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
mój wiek to 30 l, wzrost 188, waga 103, na siłownie chodzę od 1,5 roku, od paru miesięcy odżywka białkowa , staram się również trzymać dietę
Napisano Ponad rok temu
prop i wino wino 6 tyg prop 6 tyg
Napisano Ponad rok temu
a jak dokładniej to porcjować tylko prosiłbym nie skrótami bo nie łapie nie których rozpisek ![]()
Napisano Ponad rok temu
to tylko świadczy o tym że nie powinieneś brać się za rzeczy o których nie masz pojęcia
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
troche bez pojecia ze sie bierzesz za to
Napisano Ponad rok temu
nie mam pojęcia odnośnie dawek, bo nic jeszcze nie kupiłem i nawet nie wiem ile czego jest w tych fiolkach dlatego nie chce czegoś popieprzyć
Napisano Ponad rok temu
jakies 10 lat temu zrobiłem sobie chyba standard cykla jak na tamte czasy ( omek +metka) i tam jakiejś większej filozofii nie było, to co mi podaliście -1 szy raz mam do czynienia i wole sie dopytać
Napisano Ponad rok temu
To sie weź za miske i trening skoro jestes taki laik, człowiek inteligentny zainteresuje sie tematem poczyta podowiaduje sie i dopiero zadaje pytania na forach po to aby to były pytania rzeczowe a nie wałkowanie milion razy podstaw
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
szukam właśnie ze starych tematów ale wszystkie te propozycje wydają mi się jakieś mega kozackie a nie chciałbym z siebie zrobić potwora, właśnie ta opcja co mi Micek wrzucił 6 tygodniowa nawet bardzo mi pasuje i tylko z dwóch środków, poszperam jeszcze może znajdę dawkowanie na wyżej podany cykl jak nie chce wam się już klepać tematu. W każdym razie dzięki!
Napisano Ponad rok temu
chciałbym się dowiedzieć czy środki na odblokowanie to da rade dostać legalnie bez recepty czy też trzeba kręcić u dila?/
Napisano Ponad rok temu
prop + wino a do tego musi byc dobra dieta przestrzegana 100%. teraz kończę cykl prop + npp+ wino + ephi , i jestem średnio zadowolony ale to moja wina popełniłem błąd żywieniowy.
ogólnie cykl duży plus , dołożyłem ponad 1,5 cm w obwodzie ramienia, ale słabo zeszło tłuszczu szczególnie z brzucha
węgle za wysoko , i tłuszcze za nisko , no i brak systematycznie cardio.
wiec najważniejszą dieta a nie środki , na mecie i enianie się wytniesz a bez diety hu.. zrobisz
Dieta i dieta
13,10,2012------- Sukces waga 93,2 ----- Redukcja w toku ----- Sibutramina zdała egzamin --------
01,11,2012 -------- + 2 cm w bicepsie , pas -1 cm , troszke na +,
Napisano Ponad rok temu
zakupiłem clenbuterol 20 uc 100 tab firma genesis, podpowiecie jak to brać , czy w dni treningowe czy nie. Do czasu zakupu innych środków chciałem wykorzystać czas na zrzucenie zbędnych kg, czy na to jest potrzebna jakaś osłona? przeglądałem tematy z tym związane i propozycje brania są różne więc dlatego pytam, nigdy nie brałem nic podobnego??????
Napisano Ponad rok temu
poki co mam 100 tab wina , ile dokupić do tego propa, żebyście mi ułożyli sensowny cykl i co ewentualnie jeszcze dorzucić do tego , bo kolega proponuje mi bolda ale doczytałem tutaj, że z boldkiem to minimum 12 tyg, a on coś mi tu nawijał o 8tyg, niby do strzała z propa dodać z 0.5cm bolda na raz , czy to w ogóle ma jakiś sens ?? dodam, że nie oczekuje jakiegoś mega rozjebania ale chcę poprawić sylwetkę, co za tego bolda wrzucić albo może z samego propa i wina dam radę zrobić sensowny cykl??
Napisano Ponad rok temu
3 butle propa trzeb miec do cyklu i 2 opakowaania wina
Napisano Ponad rok temu
mam już 30 ml propa i 100 wina, koniecznie kupić 2-gą setke winka?? i jak ma wyglądać ten cykl?