Skocz do zawartości


Zdjęcie

Nanox Nutriceuticals VARCIL R2


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

Ankieta: Nanox Nutriceuticals VARCIL R2 (0 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz produkt?

  1. Bardzo dobry (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  2. Dobry (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  3. Średni produkt (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Słaby (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  5. Bardzo słaby (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

Ocena działani

  1. Masa (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  2. Siła (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  3. Wytrzymałość (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Redukcja tkanki tłuszczowej. (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

kcr80
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna
  • Lokalizacja:Otwock
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Muay Thai, Zapasy , BJJ,
  • Staż [miesiące]:klka lat
  • Wzrost [cm]:185
  • Waga [kg]:81

Napisano Ponad rok temu

Nanox Nutriceuticals VARCIL R2

yyv4.jpg

 

Składniki:
Izolat białka serwatki;Aromat waniliowy*, truskawkowy*,czekoladowy*;kakao w proszku* ;sproszkowany korzeń Buraka ćwikłowego*;liofilizowana kawa*;substancja
słodząca: sukraloza
* opcjonalnie, w zależności od smaku
 .
Informacja żywieniowa( w  porcji 28 g./ w  100 g. ):
Wartość energetyczna – 102,22 kcal lub 402,64 kJ/ 365,08 kcal lub 1437,99 kJ
Węglowodany – 0,92 g. / 3,3 g.
Białko -24,99 g. / 89,24 g.
Tłuszcze – 0,27 g. / 0,97 g.


Opis produktu
Varcil-R2® posiada wszystkie zalety doskonałego suplementu białkowego. Produkt ten został opracowany w taki sposób, aby posiadać najprecyzyjniej ustaloną proporcję białek w mieszance izolatu białek serwatkowych najwyższej jakości, jaka jest dostępna na rynku.
Izolat białek serwatkowych Varcil-R2® jest jednorodnym, sproszkowanym izolatem białek serwatkowych, uzyskiwanym z przetworzenia świeżej, słodkiej serwatki w nowoczesnym procesie schładzania a dokładniej mikro/ultrafiltracji z przepływem krzyżowym w niskiej temperaturze, stosowanym w celu skoncentrowania frakcji białkowych. Koncentrat ten jest następnie suszony rozpyłowo, aby zapewnić doskonałą funkcjonalność oraz bogate, odżywcze źródło, całkowicie naturalnych białek. Dzięki temu supernowoczesnemu procesowi produkcji, Varcil-R2® odznacza się:

  • Doskonałym, niezdenaturowanym, wyizolowanym białkiem, wykazującym pełną bioaktywność frakcji białek serwatkowych, m.in. immunoglobulin, laktoferyny i glikomakropeptydów, zapewniających maksymalny wzrost zdrowej tkanki mięśniowej i zapobiegających stanom zapalnym, które uniemożliwiają ten wzrost,
  • Najwyższą ilością frakcji immunoglobulin IgG, IgM oraz IgA,
  • Bardzo wysoko skoncentrowaną mieszanką, zawierającą ponad 90% białek, w wysoce biodostępnej formie,
  • Mniejszą ilością tłuszczu niż 1 gram na kilogram, co czyni go produktem o najniższej zawartości tłuszczu na rynku!,
  • Mitogennymi czynnikami wzrostu, takimi jak np. IGF-1,
  • Peptydami glutaminy,
  • Niesamowitym smakiem, nawet po zmieszaniu z wodą,
  • Szybką rozpuszczalnością i zdolnością mieszania się,
  • Brakiem aspartamu.

  • 0



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024