CO DALY CI KOKSYY????
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moj pierwszy raz to byl gdzies okolo 1 czy 2 klasy liceum i byla to polska metka wtedy wazylem smieszne 58kg a na klate wyciskalem 45 smutne ale prawdziwe pozniej mialem rok przerwy myslalem ze cos dadza odzywki ale to byla strata aby kasy pozniej raz na pol roku bralem ruska mete ale po niej tez bylo lipnie pierwszy powazniejszy cykl zrobilem po maturze
i bylo to meta prolo oma (wiem ze smieszne polaczenie) pozniej juz zalapalem sie w temacie i gdzies od 4 lat uzywam od czasu do czasu anabolikow dzieki nim nabralem sporo masy obecnie waze 90kg(miesiac po skonczonym cyklu na mase) ale bardziej mi zalezy na rzezbie i sile teraz wyciskam na laweczce 140-150kg
wiec dzieki testosteronowi moglem sie bardziej zblizyc do upragnionej sylwetki
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
moze czas skonczyc z tym gownem i napierdalac same suple.Co dały mi koksy... same dobre rzeczy - zryty łeb ( muł bagienny ), problemy z prawem i z lewem problemy rodzinne, dużo chorób ... wygląd wyróżniający sie w tłumie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla kazdego kazdy kolejny cykl ma byc ostatnii.......Już Koksik napisał to jest jak nałóg ! Jeżeli przestaniesz brać to bedziesz potrzebował później bardzo ale to bardzo duzó czasu aby zbudowac cos na sucho/suplach. Kiedys rzuciłem branie na 3 lata i praktycznie wciąż spadałem... nie jestem wstanie utrzymać konkretnej masy bez podania sobie co jakis czas testosteronu. Brałem duże ilości odzywek i tak stałem w miejscu. Mój organizm bronił sie przed tak dużą masa. Jest to wielką bajką jak ktoś napisze że zrobi jeden cykl i koniec ! Nie ma czegoś takiego !
Napisano Ponad rok temu
ostatni cykl bedzie wtedy jak padniesz i cie zakopia to sie skączą cykle na dobredla kazdego kazdy kolejny cykl ma byc ostatnii.......
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
PS.
Dobrze że biców nie napinałeś bo szkoda takiej ładnej koszuli
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
406 elegancko ubrany Jakiś piknik na dworze Mniam mniam coś był zjadł słodkiego
PS.
Dobrze że biców nie napinałeś bo szkoda takiej ładnej koszuli
Kołnierzyk 52 cm i musi być odpiety... dziwne spojrzenia sprzedawcy ...
Napisano Ponad rok temu
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
no to z buta cwelaKołnierzyk 52 cm i musi być odpiety... dziwne spojrzenia sprzedawcy ...
Napisano Ponad rok temu
więc warto koksować?
My chyba czytaliśmy inny temat możesz się domyślic po przeczytaniu paru postów czy warto brac koksy.
Napisano Ponad rok temu
Hehehe pewnie był wydygany jak zobaczył takiego koksadziwne spojrzenia sprzedawcy ...