Taktyczne sandaly
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem wygooglać zdjęcie sandałów SALOMONa z takim systemem zapinania, żeby pokazać Wam o czym mówię, i nic z tego. Ale okazało się, że Żydzi rzeczywiście od dawna zajmują się sandałami, bo google wyrzucił to :
PISMO ŚWIĘTE - 1 Krl 2Posłał więc król Salomon Benajasza, syna Jojady, mówiąc: Idź, zgładź go i pochowaj!" 1 Krl 2, 30 - Por. Wj 21,13n. 1 Krl 2, 35 - Wg LXX. ...
online.biblia.pl/otworz.php?skrot=1%20Krl%202,23 - 24k - Kopia - Podobne strony
1 Księga Królewska (1 Krl 2)... i zbroczył tą krwią wojny swój pas na biodrach i sandały na nogach. ... 12 Zasiadł więc Salomon na tronie Dawida, swego ojca, a jego władza królewska ...
nonpossumus.pl/ps/1_Krl/2.php - 12k - Kopia - Podobne strony
Napisano Ponad rok temu
Muwisz o bufo, czy Triop? Bufo miał kumpel, z którym kiedyś mieszkałem. Fakt, że tanie, ale klął na nie na czym świat stoi...Polecam czeskie z czarnej gumy i wspinaczkowymi tasmami na rzepach
Triop'y ma drugi kumpel, muszę go zapytać o opinię, jak go spotkam, ale chyba nie narzeka, bo teraz na terenówkach dzień w dzień w nich chodził, a pogoda była bardzo różna.
Mimo wszystko myślę, że Source'y są nie do wyjęcia. :twisted: Po dwóch tygodniach łażenia na ww. terenówkach spisują się znakomicie. Gorąco Polecam!!
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko myślę, że Source'y są nie do wyjęcia. :twisted: Po dwóch tygodniach łażenia na ww. terenówkach spisują się znakomicie. Gorąco Polecam!!
Całkowicie się z gadzam z opinią o Source-ach. Mam Classiki i są rewalacyjne.
Napisano Ponad rok temu
Muwisz o bufo, czy Triop? Bufo miał kumpel, z którym kiedyś mieszkałem. Fakt, że tanie, ale klął na nie na czym świat stoi...Polecam czeskie z czarnej gumy i wspinaczkowymi tasmami na rzepach
Triop'y ma drugi kumpel, muszę go zapytać o opinię, jak go spotkam, ale chyba nie narzeka, bo teraz na terenówkach dzień w dzień w nich chodził, a pogoda była bardzo różna.
Ja mam Bufo i sa nie do ... Tez nosilem na cwiczeniach terenowych. Uwazam ze to klapki hardcorowe. tyle ze smierdza
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam z pełna odpowiedzialnością - sam kupiłem 2 parę i z czystym sumieniem moge je rekomendować. Cena po sezonie spada wiec jesli mozesz poczekaj. jesli nie wydaj kase bo warto i bedziesz zadowolony.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kurtka wind/rain-stopper camo
- Ponad rok temu
-
Gdzie w polszci dostane oakleye?
- Ponad rok temu
-
Nie tylko Chińczycy "luxeony" lepią
- Ponad rok temu
-
Streamlight Twintask 3C-krótka recenzja
- Ponad rok temu
-
OGIEŃ TARCIEM DREW - CZYLI ŁUK OGNIOWY NA BALKONIE :)
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić heliograf.
- Ponad rok temu
-
Z cyklu chce kupic latarke...
- Ponad rok temu
-
tasma
- Ponad rok temu
-
Taktyczny papier