Witam . Czy mogę ćwiczyć codziennie domowe ćwiczenia?? Mam mase czasu i w domu chcę poćwiczyć
Sprawdzenie
Napisano Ponad rok temu
Chce cos uzyskac ? mase , sile ? czy tak poprostu xd Cwicz ;D ale nie przesadzaj Miesnie musze sie regenerować !
Użytkownik WojP7 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, mięśnie rosną jak odpoczywają.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem to można tak co drugi dzień? Bo o ile sie nie myle co 48 h Mogę dodać fotke mojej budowy może pomoże ?
Napisano Ponad rok temu
Może z łaski swojej opisz jakie to ćwiczenia chcesz wykonywać po ile jak itp bo skąd mamy wiedzieć co ci doradzić? Nie potrzeba nam twoich fot ale kilka danych i wymiarów by sie przydało, zreszta sam musisz sie okreslic jaki cel tych ćwiczeń ma być.
I na koniec temat jest niezgodny z regulaminem i powinien wylądowac w koszu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Coś nie moge się przystosować do tego regulaminu Jak wspomniałem chcę ćwiczyć w domu chciałbym np poniedziałek brzuch i biceps sroda barki i klatka i tak dalej a co do polączeń ćwiczeń to poszperam tu na forum
Napisano Ponad rok temu
Masz jakiekolwiek hantelki ? drazek ? Opisz swój trening ! Ile powtorzen , seri itd
Napisano Ponad rok temu
jak sie nie zastosujesz do regulaminu to twoja strata, opisz dokładnie twój trening i wszystko co jest wymagane to wtedy dostaniesz odpowiedz i przeczytaj tematy podwieszone
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Nie zaskocze was niczym bo mam dostęp do siłki u kumpla ale nie korzystam. Chciałbym robić takie podstawy jak pompki brzuszki podciąganie na drążku
Wiem że cudów nie zdziałam ale nie jestem gotów poświecenia z powodów takich że nie dam rady prowadzić diety jem to co na co dzień i będę to jadł
Czy w ogóle jest jakiś sens?
Napisano Ponad rok temu
Sens ruszania sie jest zawsze, bezsensem byłoby siedzenie przed TV czy kompem i ciupanie w gierki. Skorzystaj z Treningu DOmatora jak wpiszesz w google wyjdzie ci wiele wariantów i każdy sie nada dla ciebie. CO do diety to po prostu jedz mądrze, szkoda w siebie pakowac tony dobrego żarcia jak treningiem z ciężarami tego nie spozytkujesz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Co do diety to jadam normalne rzeczy jak zupy ziemniaki ryż i takie tam. I nie ukrywam że słodycze też się jada Dieta to dla mnie najtrudniejsza sprawa a z tymi wariantami poszukam
Napisano Ponad rok temu
Mówiąć dokładniej chcę aby brzuch klatka piersiowa biceps triceps i barki nabrały kształtów
Napisano Ponad rok temu
Jest takie coś jak edytuj
Wszystko jest możliwe ;p ale ja nadal nigdzie nie widze twojego treningu rozpiski i wgl. Trenuj i staraj sie nie przejadać SLODYCZE mają dużo kalori uważaj z nimi