Wiatm. Z góry przepraszam jesli wrzuciłem ten post w nie ten temat ale jestem tutaj od chwili. Potrzebuje jakiejs podpowiedzi od ogarnietych osób które znaja sie na rzeczy. A mianowicie jak rozpisac sobie zażywanie Crea-Trix CarboJet Gain i Amino12k przy treningach wieczorowych godz 19.15. Z góry dziekuje za odp i pozdrawiam.
masówka kreatyna i aminokwasy kiedy i jak brac???
Napisano Ponad rok temu
Nie odbierz tego źle ale po co kupiłeś suple jak nie masz pojęcia do czego słuzy carbo i jak dawkowac kreatyne?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ale ja wiem co to tylko chce sie dowiedziec jak to prawidłowo zastosowac zeby przyniosło najlepsze efekty. Moze ktos taki zestaw próbował i mi podpowie kiedy co zeby to jakos oganac.
Napisano Ponad rok temu
carbo sprzedaj komuś innemu.
Crea-trx dawka poł godz przed trenem i po trenie ( dni treningowe )
1 porcja rano ( dni nietreningowe )
aminy 1 gr na 10 kg wagi ciała ( nie wiem ile ważysz więc trudno policzyć ) 3 tab maja 6 gr aminów więc sobie policz dajesz zaraz po trenie
pozdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
kreatyna czy to mix czy solo forma to jeden pies bierze sie 1g na każde 10g masy ciała w porcji a porce wypada brac 2 przed i po treningu w dzień treningowy i rano i po południu w nietreningowy,
szkoły sa dwie ze w dzień nie treningowy warto ją brac i nie warto co lepsze huj wie od kreatyny ejszcze nikt nie poprawił zauważalnie wyników więc pewnie dlatego tródno to jasno stwierdzić jak to jest lepiej z tym dawkowaniem w nietreningowy
Carbo słuzy tylko po to żeby wyciagac kase od naiwniaków, sprzedaj w pizdu bo cukier w sklepie jest tańszy a to to samo co w karbo słuzy do podbijania kalorii wiec jeszczy tyle i wtedy kiedy jest za małóo a to keidy jest za mało ty amsz wiedziec nie my bo my to nie ty ? rozumeisz ?
aminokwasy warto dac po treningu z 15g bym dał choc to i tak zbędny suplement jak dla mnie. Nie wiem po co komu aminokwasy jak to nie BCAA tylko full skłąd = najzwyklejsze białko ma to samo zadanie.. nie lepiej zjeśc 1 jajko więcej? :E no ale dobra wierz ze aminy ci cokolwiek dadzą szczególnie nie te rozgałęzione hehhee
Mateusz Pawlak