ja jakos mam mieszane uczucia co do produktow firm forumowych takich wlasnie jak kfd czy sfd, moze to bledne uprzedzenie ale jakos chyba bardziej ufam firma ktore zajmuja sie tylko i wylacznie produkcja suplementów
KFD 100% WPC 80 - informacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Np w Szwecji jest firma smart suplements która jest bardzo popularna a nie wydaje nic na reklamę. Maja parę produktów i trzymają poziom. Sam brałem ich krete i nie odbiegala jakością od tych " markowych"
Podsumowując nie jest wg mnie wyznacznikiem cena a jakość. Drogie nie zawsze znaczy dobre.
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Białko masz droższe np z Treca bo to firma proste..., a składem podobne.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie o to mi chodzi Panowie. Bo widze ze niektorzy trzymaja sie tylko paru firm a wszystko inne jest zle. Polska mentalnosc...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Niekoniecznie dla mnie BDB białkiem jest i Econo z USN i Ostrovit i Whey 100 z Treca i Optimum Whey z czego 1 kosztuje 40zł za kg a ostatnie 110zł oba sa BDB kwestia czy chcesz płacic więcej za:
- lepszy smak
- rozpuszczalność
- nieco lepszy aminogram
- MARKĘ
a jest cała masa tanich jak id rogich białek które mają wałowane składy lub sypane roslinne badziewia nawet na etykiecie
Kwestia zdobycia informacji na temat danego produktu.
Sory jak połowa polski szaleje że SFD to sojowe gówno to chyba połowa polski nie gada tylko po to żeby zły fejm rozsiewać. Tylko cos w tym ejst.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ale o jakim Ty bialku teraz pieszesz? Sfd czy kfd? Mowa jest o kfd to ze sfd moze ma walkowany sklad wcale nie oznacza ze kfd musi tez byc walkowany
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Pit tylko ze szwedzkie firmy a polskie to raczej 2 inne bajki wiadomo ze polak to na wszystkim walki kreci ;p
A np na necie jak patrzylem na opinie o tym kfd to praktycznie same takie ze super smak, a smak to mnie malo przekonuje ;p
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam ze za zwałowania białka w szwecji grozi dozywocie :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja aktualnie od dłuższego czasu i mam zamiar pić jeszcze WPC KFD