A max ile można pociągnąć deke?
Pytanko deka metanabol test enan+ ocena.
Napisano Ponad rok temu
Co do mety polece jak Pit pisał 40mged przez 4 lub 5 tyg.
Zaczynam po świętach będę zdawał relacje
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dece walnij minimum 14 tyg
Napisano Ponad rok temu
Ja pytam ile max jak długo można polecieć deke?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja gdzieś wyczytałem że pakerzy lecą deke ze względu na jej ''właściwości smarne stawów'' i lecą grubo ponad 6 miechy.
Napisano Ponad rok temu
Hmm co do właściwości smarnych jak to nazwałeś.. działa to na zasadzie pół środka, deca gromadzi wodę w tkance łącznej dlatego nie czuć dolegliwości ze stawami... ale ładować pół roku cykl tylko po to by stawy nie bolały głupota.
Napisano Ponad rok temu
Mój cykl jest oparty na teściu i dece jej właściwości smarne dla mnie to taki bonusik.
Napisano Ponad rok temu
Poleć optymalnie minimum 16 tygodni... jak wyżej Panowie pisali
Co 6-7 tyg pasowało by bić hcg...
Napisano Ponad rok temu
Towaru mam na 17 tyg myśle że i tyle polece deczke.
Po świetach w 14 tyg wrzuce mete na 5 tyg 40mged
Zejście z mety i deki testa zjade na 600ew później na 300ew i zrobie sobie mostek ze 3/4 tyg i wjazd na bombke
Napisano Ponad rok temu
Poleć optymalnie minimum 16 tygodni... jak wyżej Panowie pisali
Co 6-7 tyg pasowało by bić hcg...
Wcale nie trzeba. Popatrz na to z tej strony, że przecież dostarczasz testo z zewnątrz, więc jaki jest sens wrzucac hcg co 8 tyg?. Lepiej to wykorzystać na PCT i jądra w 99% wrócą do swoich rzeczywistych rozmiarów. Nie wiem dlaczego w polsce przyjmuje się, że musisz przybić HCG co 8 tyg. HCG zwiększa poziom estrogenów, co w połączeniu z wysoką dawką testosteronu nie wygląda ciekawie. W PCT zmienia się sytuacja bo korzystamy z bloków estro. To nie cukierki w postaci płynnej.
Co do deki okres stosowania może wynosić od 12 do 24 tygodni.
Użytkownik Marcin91 edytował ten post Ponad rok temu
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Może nie każdy to widzi ale pomniejszone jajka już są w około 6 tyg, bijąc hcg minimalizuje się się to zjawisko.
Bez wątpienia używane hcg w trakcie cyklu poprawia późniejszy odblok i jajka szybciej reagują.
Chcesz żeby stała pałka? Bij hcg!
Edit: przy pct hcg używane jest przed serm a nie w trakcie więc blokowanie estrogenów nie ma tu nic wspólnego
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Tak ale podwyższone estro zaraz zbije np. zastosowany tamox, na cyklu tego nie ma. Komórki jak każde się odbudowują, więc ja uważam że szkoła stosowana w USA czy UK jest jak najbardziej spoko. Ja nie czerpię wiedzy z własnego doświadczenia bo takiego nie mam, czytam po prostu książki i wydania ang MD, czy fora. Tutaj ludzie wolą przybić ogromne dawki po cyklu. Ba! Nawet dużo filmików ludzi którzy o tym mówią. Np. Rich Piana, który właśnie wspomina o iniekcji HCG podczas cyklu.
PS. A pała i tak będzie stała, gdy po cyklu wchodzisz na HCG i bijesz odpowiednią ilość, a nie tyle co kot napłakał bo nie ma się na to funduszów. Z resztą tak jak mówię są dwie szkoły i co komu odpowiada.
Użytkownik Marcin91 edytował ten post Ponad rok temu
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Tylko zdrowiej i naturalniej jest bić w trakcie cyklu. Zapytaj kumatego specjalisty jak wiesz o co mi biega dostaniesz medyczny wykład o plusach i minusach być może zmienisz swoje zdanie.
Pała nie zawsze stoi tylko dlatego że walisz testa na cyklu. Czytasz jakieś dziwne fora skoro o tym nie słyszałes nigdy.
O SAA trzeba się wypowiadać głównie wtedy gdy miało się z tym styczność u siebie lub najbliższym otoczeniu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Temat rzeka to fakt ale ja zawsze mówię bo testowałem kiedyś na sobie że hcg w trakcie pomaga w pozniejszym odblokowaniu.
Lepiej dać co 8tyg niż potem płakać.
A jak kogoś nie stać na dodatki typu hcg to niech kupi kreatyne zamiast saa.
Bo jak już się bawić w doping to musi być wszystko zapiete na ostatni guzik
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
marcin nieużywany narząd zanika, im dłużej nie ruszasz jajek tym więjsze prawdopodobieństwo że w ogóle nie wystartują
tamox nie zbija estro źle wyczytałeś w md XD
chcesz czerpać wiedzę na początek polecam książki o leczeniu hipogonadyzmu na temat testosteronu sporo się dowiesz
fora czy md to wiesz sporo bzdur i mitów jak chociaż ten że omke trzeba bić e2d by propa wykorzystać albo że deka po 12tyg nie działa
oczywiście są tu informacje ale trzeba je umieć oddzielić
Użytkownik faluś edytował ten post Ponad rok temu