Witam, to znowu ja doszedlem do wniosku ze spalacz teraz mi raczej nie bedzie potrzebny jak w temacie wczesniejszym jaka bym mogl wziac sobie przedtreningowke jakas z dobrych ktora polecacie prosze o szybka odpowiedz .
Pozdrawiam i dziekuje.
Jaka Przedtreningowka.?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na mnie fajnie działa Gladius Fire Snake
albo mix kreta + BA + aakg ( zamiennie z agmatyną )
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
A poleciłbyś mi bardziej spalacz tłuszczu "mam nie duży tłuszcz na brzuchu" czy bardziej przedtreningowke dodaje ze teraz idzie zima i po prostu biegać no nie bardzo, jedynie co trenuje to chodze na silownie i treningi pilki noznej i teraz mamy przerwe w grudniu co polecasz bardziej spalacz czy "ta przedtreningowke " co posiadasz? Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja widze ze ty sam nie wiesz czego chcesz
Napisano Ponad rok temu
cynek89 tak po prawdzie to tak bo chce dokonać dobrego wyboru.
I właśnie się zastanawiam czy mam kupić przedtreningówke czy spalacz.
**
Ale jestem bardziej zdecydowany na przedtreningowke. Wiec polecacie jakies jeszcze?
Użytkownik r3sp3ct edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ja proponuje ci zebys narazie odpuscil suple tak ok miesiac sumiennie pocwiczyl z dobra dieta i jak nie bedzie efektow zadnych to wtedy pomysl nad suplem
Napisano Ponad rok temu
Człowieku zacznijmy od tego, żeby spalacz "działał" potrzebna jest dobrze zbilansowana dieta z deficytem kalorycznym. Z tego co czytam to w ogóle nie masz pojęcia co to jest spalacz i przedtreningówka.. Piszesz, że masz "trochę tłuszczu" to musisz sam zdecydować czy chcesz go spalić czyt. zrobić redukcje czy łapać mase...Przedtreningówek nie polecam na redukcji wtedy gdy jesteśmy na niskim bilansie.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
a czemu nie polecasz ?
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio oglądałem filmik Michasia Karmowskiego i mówił że może dojść do przetrenowania gdy jesteśmy na niskim bilansie i zapodamy takiego stymulanta który nienaturalnie podnosi energie...jak znajdę to Ci podeśle bo mogłem coś pokręcić
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
ok
Napisano Ponad rok temu
Chce spalic ten tluszcz po prostu chce go zrzucic Tak by bylo najlepiej
Napisano Ponad rok temu
Lezu zależy co weźmiemy pod uwagę przy pojęciu nienaturalne dostarczenie energii. Jeżeli weźmie geranium czy efedrynę to się z Tobą zgodzę. Ale jeżeli weźmie przedtreningówkę opartą na kreatynie, beta-alanine, jabłczanie cytrulliny, czy aakg to nie widzę najmniejszych problemów.
Ten nieznaczny tłuszcz to sobie spali przy treningach, więc moim zdaniem spalacz mu jest niepotrzebny. A przedtreningówka tylko jeżeli chce mieć lepsze treningi (nikt nigdy nie powie, ze przedtreningówka jest konieczna - podobnie jak suplementy).
R3sp3ct, jeżeli w jakiś sposób angażujesz się w piłke nożną i nie masz teraz treningów przez zimę, a chcesz chodzić na siłownie to fajnie gdybyś nie stracił kondycji. Ja wiem, że forum kulturystyczne, ale pamiętajmy też o innych cechach jak siła i wielkość. Jeżeli teraz w ziemie chłopak nie będzie biegać (choćby na bieżni) tylko robić masę to na wiosnę przy treningach jego forma będzie bardzo kiepska.
Napisano Ponad rok temu
na siłowni można zrobić fajny trening kondycyjny tkz trening funkcjonalny
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Witajcie !, kupiłem Gladius Fire Snake tak jak mi polecaliscie czy macie jakies specjalne stosowanie jej przed treningiem np. pisze ze 30 minut przed czy lepiej np. wziac 15 minut przed treningiem jak polecacie? Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
30-45 min przed treningiem
Napisano Ponad rok temu
30 min przed treningiem i działa spoko
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Okej Dzieki zalecana dawka 8g nie wiecej tak? Juz biore 3 raz jeżeli to bedzie komuś potrzebne
Napisano Ponad rok temu
nie zwiększaj dawki do puki czujesz że klepie
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
A jakie tym masz odczucia po przedtreningowce jezeli mozna wiedziec pierwszy raz mam z tym kontakt
Napisano Ponad rok temu
skupienie, cheć do ćwiczeń, pompa ja także czuję większą motywacje
www.massagepeter.se