Re: Postępy przez dwa lata.
dostep do koksow mam az za duzo. co drugi kumpel cos tam bierze, czy bral. mam rozne zrodla ale i mam dobre zrodlo na recepty oraz ze szpitala w warszawie.
co do wyciskania, to zaczynałem od samego gryfu. na zdjeciu dawałem juz 40kg na serie
![:)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
a teraz cos około 80 na serie ale ciwcze cały czas tylko na mase, hantle, rozpietki itp. inaczej na barki... bo tam tez gdzies tyle zarzucam. hantlami 35 na serie ale bardzo powoli wykonuje cwiczenia a sztanga zza karku 10x85. martwy 10x120kg, a przysiad 10x140kg (nogi robie od roku na poważnie ale mam dobre genetycznie, w przeciwieństwie do łapy).
co do pierwszego zdjecia to nie wiem ile dokładnie mam w łapie. tak sobie powiedziałem bo mierzyc zacząłem po roku ciwiczen, wtedy mialem 34 cm.
co do supli to dawniej zjadlem parenascie kg gainerow ale prawde mowiac najlepiej mase robie na prawdziwym jedzeniu, a gainery jak juz naprawde nie moge żarcia docisnąć. od 8 miesiaca ciwiczen zacząłem robić cykle na kreatynie ale dopiero po 3, 4 nieudanych cyklach załapałem o co z nimi chodzi
![;)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
kreta nie działa jesli nie zarzucasz duzo kcal i w moim przypadku rozkręca się po miesiacu wiec przez ostatnie pół roku robie cykle: 3 miesiace on i 1,5-2 miechy off. zjadłem kilka puszek storma, dwie puszki No-bsn i dwie XP, dwie HP. miedzy cyklami white flood dwa razy juz dawałem. białko na wieczór od 1,5 roku, izolat/wpc po treningu z carbo od 1,5 roku. od roku tez wywaliłem z diety jaja na sniadanie i wpc pije. inne to omega3 gold, olej lniany, rozne witaminki. reszta supli jest do niczego dla mnie. wogole wedlug mnie tylko kreatyna jest ok, ew. izolaty i wpc, ze wzgledu na szybkosc wchłaniania.
lat mam 18, w sierpniu 19.
z siłą słabo, ale teraz moze z kumplem zrobie cykl na sile i bedzie lepiej (zalozyłem mu osobny temat co do tego cyklu, zeby poradzili eksperci bo ja sie na tym nie znam)