Siema. Mam pewien problem z bicepsami. Nie wiem czego to jest wina, że jednej cześci bicepsa nie podnosi mi do góry podczas spięcia. Czy to wina tego, ze jeszcze jest on za mały, genów, tkanki tluszczowej, czy czegoś innego? Zdjęcia:
Od wewnętrznej strony: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od zewnętrznej strony: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mam lekko ponad 33cm obwodu, a mój znajomy ma 34cm i ma dość mocno widoczny biceps podczas spięcia.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Biceps
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz tłustą łapke gdzie mięsa nie ma a fat jest dlatego nie ma sie co spiąć za bardzo, ćwicz całe ciało a biceps urośnie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jak zaczynalem z silownia to mialem 31cm i wygladalo to tak samo, wiec musze miec ponad 36 zeby bylo widac? ;d czy spalic body fat?
Napisano Ponad rok temu
przy 33 to nie ma co redukować bo będzie poniżej 30 :E
buduj mięso poleci kilka cm to będzie to wyglądać, sory ale jak sie ma 3 kilka cm w łapce to co ma być widać? kostka troche smalcu i skóra...
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
nie do konca jak sie ma 3 kilka cm w lapie to nic nie widac za bardzo. Tak jak mowilem, moj znajomy ma 34 z hakiem i widac duzo bardziej niz u mnie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
bo ma niższy BF i co z tego jak dalej to jest tyle co nic.... może jak sie ma metr 50 to by starczyło jak ktos nie chce byc umięśniony :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Wiec na ilu cm musialbym przejsc na reducje, zeby zlapac jakis wyglad, nie chodzi mi o jakies super widoki tylko, zeby byl dobrze widoczny i nie byl maly? Czy moze przy tym poziomie BF jak zrobie np 36 to juz bedzie troche lepiej wygladalo?
Napisano Ponad rok temu
Po co mi zadajesz pytania na które jasno nikt ci nie odpowie? Ćwicz rosnij i sam zobaczysz jak to będzie..... jak będziesz sie tak mocno zastanawiał to samo od tego nie urosnie nic.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Od pisania "muły" nie rosną ,niestety trza przewalać kilogramy aby były efekty ,zacznij odpowiednio jeść do tego systematycznie ćwicz i za jakiś czas napisz ,dobieraj ćwiczenia które będziesz czół ,wykonuj je poprawnie a wszyscy powiedzą Ci że efekty zobaczysz szybciej niż myślisz .
Napisano Ponad rok temu
Musisz dobrze ćwiczyć bicki, aby dobrze je było widać. Wrzuć tu Swój plan treningowy.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.