kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po 1 nie mówi się i nie pisze CHCEM bo nie ma takiego słowa w języku polskim.... jest tylko CHCĘ
po 2 nie napisałeś jaki masz staż
po 3 nie wiemy czy stosowałeś kiedykolwiek suplementy a jak tak to jakie?
po 4 nie wiemy jaki masz cel treningowy choć to mniej istotne bo krete i jej formy przy każdym można stosować praktycznie
po 5 S.A.W to względnie mało opłacalny suplement....
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A ja bym poczekał bo kolo może ćwiczy 2 tydzień i jest mu zbędny jakikolwiek suplement ?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
moj staz to cztery miesiace mam 1.80cm wzrostu i waga 100 kg wczesniej bralem stack creatine i teraz czwicze na sucho i mysle kupic s.a.w potrzebuje rady czy jest to dobre
Napisano Ponad rok temu
to kreatyna jeszcze nie dla ciebie jak na mój tok myślenia.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
to kreatyna jeszcze nie dla ciebie jak na mój tok myślenia.
to co bys doradzil na poczatek jezeli s.a.w jest dla mnie za silny
Napisano Ponad rok temu
dobre jedzenie i trening jak potrzebujesz kopa przed treningiem to walnij 2 kawy i po sprawie za krótko trenujesz na takie zabawki
pozdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
moj staz to cztery miesiace mam 1.80cm wzrostu i waga 100 kg wczesniej bralem stack creatine i teraz czwicze na sucho i mysle kupic s.a.w potrzebuje rady czy jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dobre
Ale masz to 100kg tłuszczu rozumiem? No może samego tłuszczu będzie z 20kg tak naprawde...
Napisano Ponad rok temu
s.a.w to stack przedtreningowy. To co będzie dla ciebie odpowiednie i jakie suplementy powinieneś użyć zależy co chcesz uzyskać. Zwięszyć siłę?, masę?, uzyskać lepsze napompowanie mięśni?
Myślę, że na początek najlepszy dla ciebie będzie monohydrat kreatyny. Za kilka miesięcy możesz skożystać z crea9 treca (mieszanka róznych typów kreatyn) w celu urozmaicenia, Jak będziesz miał problem z pompą podczas treningu możesz wziąć s.a.w lub jakis inny stack przedtreningowy. Sam saw to bardzo dobry suplement i jak uważam jeden z najlepszych na rynku stacków no ale każdy stosuje co lubi
Stosując kreatynę jednak powinieneś zawsze traktować ją jako dodatek do diety. Podstawą jest odpowiednia dieta, ciężki i prawidłowy trening oraz regeneracja. Także dołączenie innych suplementów jak np. białkowych w zależności czego brakuje w twojej diecie. Każdy suplement owinien być zawsze dodatkiem prawidłowo zbilansowanej diety, a nie jej podstawą. Pamiętaj o tym.
Sklep kulturystyczny zawierający odżywki oraz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] diety dla sportowców, sprzęt siłowy, akcesoria do sportów walki itp.