Witam, mam na imie Patryk, mam 17 lat , mam 175 wzrostu, ważę 73 kilo i mam trochę tłuszczu na dolnej partii brzucha chciałbym to zrzucić zaczynam biegać od poniedziałku + chciałbym jakiś spalacz tłuszczu czy to będzie dobry pomysł ? jezeli tak to jaki ? , chodzę na siłownie .
__
Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc z góry Dziękuje.
Jaki spalacz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym Ci dietę proponował a nie spalacz, spożywaj więcej białka a mniej węgli i tłuszczów a spalacz nie będzie Ci potrzebny.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a czy taka diety wystarczy ?
http://forum-kultury...85kg/<br><br>
do tej diety mam też mass XXL czy go brać czy lepiej kupić jakiś może spalacz do tej diety tak tam pisało ?
Użytkownik r3sp3ct edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mass XXL jest na masę i przy spalaniu tłuszczu to trochę nie bardzo pasuje. Stosuj dietę redukcyjną a efekty przyjdą same.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Tak mniej więcej jest okej.
Napisano Ponad rok temu
Witam, to znowu ja chyba jednak się zdecyduje na ten dopalacz tylko jaki jakbyście państwo mogli mi posłać jakieś spalacze.
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ze to bedzie Twoj pierwszy spalacz? Jezeli tak to polecam MAN Scorch lub Ripped Freak Burner.
Napisano Ponad rok temu
dieta i aeroby starcza jak mowi experto... ale jak sie uparles to ja polece scorcha obecnei jem i jestem zadowolony
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
aerobów nie robie tylko biegam chyba ze to sie w to wlicza + jak bym brał to i biegał to szybciej mi spadnie tluszcz?
Napisano Ponad rok temu
tak bieganie jest ok. spalacz pomoze spalac tluszcz ale i tak rzezbi sie glownie w kuchni powodzenia
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
aha rozumiem a molgbys mi podac link do spalaczy takich mniej wiecej nie za drogich ? ?: )
Napisano Ponad rok temu
Z mojej strony polecić mogę Dymaburna Extreme - pomagałem kilku osobom w redukcji wagi i nigdy nie zawiódł. Wyniki bardzo dobre ale przy zachowaniu niskiej podaży węglowodanów, więcej białka zwierzęcego, tłuszcze z oliwy oraz trening aerobowy 2-3 razy w tygodniu.
Pozdro