![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
a tak na serio to zgadzam sie z Adamem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdzie i jak to nosic?CRKT Bear Claw ... dla kobiety idealny ... cena tez w miare ok.
Napisano Ponad rok temu
to jest jakies pomowienie ! nie mialem okazji poznac !np. moja zona biega z takim quklem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale sobie nie bardzo wyobrazam, ze np. moja zona biega z takim puklem...
Napisano Ponad rok temu
Nie o to mi chodzilo, pazurek dla kobiety, jako niespodzianka dla chcacego sie mocno przytulic napastnika jest IMO OK.To też w takim razie odpada La Griffe
(...)tu byla fotka(...)
Napisano Ponad rok temu
La Griffe jest calkiem OK, wlasnie dlatego, ze jest plaski i pochwa sie rzeczywiscie nadaje do zawieszenia na szyi.
Napisano Ponad rok temu
Ale ja tez to sobie wyobrazam przeciez, pisalem o Bear ClawieA ja sobie wyobrażam. co więcej - mam to na codzień. Moja narzeczona ma La Griffe zamontowany na mini tek loku do lewego ramienia plecaka. (...)
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, masz racje, ale mnie nie chodzilo w ogole o idee necka - nie tylko zima istnieje - tylko o porownanie do Bearclawa.Zwłaszcza świetny na zimowe dni, dobrze schowany pod kurtką i szalem.La Griffe jest calkiem OK, wlasnie dlatego, ze jest plaski i pochwa sie rzeczywiscie nadaje do zawieszenia na szyi.
Czyli mini SOCOMFolder tylko i wyłącznie. Coś na klipsie przyczepianego, na tyle lekkiego, że spokojnie do spodni i do spódnicy się da założyć.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu