Efedryna
Napisano Ponad rok temu
Działania efedryny:
* podwyższenie ciśnienia tętniczego krwi (skurcz naczyń oporowych) - stosowana w leczeniu niedociśnienia
* zwiększenie siły skurczu mięśnia sercowego
* przyśpieszenie akcji serca
* rozszerzenie oskrzeli (rozkurcz mięśni gładkich oskrzeli)
* pobudzające ośrodkowy układ nerwowy
* zwiększenie przepływu krwi przez tętnice wieńcowe, mózgowe i zaopatrujące mięśnie prążkowane
* zmniejszenie przepływu przez tętnice trzewne oraz zaopatrujące skórę
I po pierwszych tabletkach może się chcieć wam spać, i może byc gorącą.
Ogólnie efedryne jest bardzo dobra na chudnięcie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wracajac do tematu efedryne odrazu po cyklu ??ile ??z czym??
Pierwsze spadki zaczynaja sie po 4 tygodniach od zaprzestania brania sterydow np kuracja trwala 10 tyg pozniej 10-12 tyg clomid i jezeli mamy mozliwosc HCG i od 14 tyg mozemy wskoczyc na efedryne. Efedryna ma efekt antykataboliczny czyli utrzymuje mase miesniowej np podczas diety. Co do efedryny aby zwiekszyc jej dzialania to kofeina, zadnej aspiryny przy cylku na podtrzymanie masy. Duza ilosc witamin poniewaz bedziemy sie mocniej pocic a z potem tracimy wit+mineraly. Pijemy duzo wody mineralnej. Zadnego polykania efedryny na pusty zołądek {SMILIES_PATH}/excl.gif Daruj sobie efedryne na 4-5 godzin przed isciem spac {SMILIES_PATH}/excl.gif Z czasem brania efedryny nie czujemy efektow ubocznych ( wypacanie sie, podwyzszony poziom adrenaliny, bicie serca itd) i to jest bardzo zgubne poniewaz wiekszosc ludzi zwieksza ilosc przyjmowanych tabletek co moze doprowadzic do bardzo powaznych konsekwencji - leki, arytmia serca czy nawet zawałem. Jezeli chorujesz na serce odpusc sobie ten artykuł {SMILIES_PATH}/excl.gif Czesto brak apetytu. Przykro mi ale nie napisze na forum jakie dawki sa do efektywnego dzialania w/w srodka - piszcie na mojeo maila - pozniej mlodzi korzystaja z efedryny idac na impreze laczac ja z alkocholami i innymi dragami itd. Zapomnialem efedryna dziala 6 godz.