Poniżej wklejam szablon z waszego forum z moimi danymi dotyczącymi pomocy w wyborze suplementu.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie suplementy będą dla ciebie odpowiednie to zanim zalożysz temat napisz krótką ankiete o sobie .
Ma to na celu ułatwienie forumowiczom rozpisania suplementacji .
Więc do założonego przez ciebie tematu dorzuć krótką notkę o sobie :
*Staż na siłowni - 0 min.
*Ilość przebytych cykli (jakich ? ) - 0
*Cel kuracji - redukcja wagi
*Czy przestrzegana jest dieta - będzie gdy dobiore spalacz
*Zastrzeżenia zdrowotne - lęki, depresja (biorę Efectin ER 150) i czuję się dobrze lecz muszę brać do 2 lat by objawy nie wróciły (rada neurologa ze szpitala nie jakiegoś tam EXPERTA z przychodni.
Skoro nie masz uzupełnionego profilu ,bądź nie zaktualizowanego dorzuć swoje dane :
*Wiek - 24
*Waga - 95
*Wzrost - 175
Dodam od siebie iż przytyłem przez imprezy i nocne podjadanie całymi dniami po nich z powodu pracy za barem.
Całe życie miałem wagę ok. 75-80 gdy uprawiałem sport trzy w tyg. pewnie zdziwi fakty czy przy adze 80 można mieć w miare płaski brzuch przy moim wzroście ? Można gdy trenowało się całe życie ( w moim przypadku) piłkę nożna i mam dolne partie ciała rozwinięte jak po siłowni. To tyle z mojej strony i czekam na pomoc w sprawie konkretnego spalacza, poniżej daje linki suplementów iż wydają się dla mnie odpowiednie po tym co wyczytałem na forum.
Pozdrawiam