Morszczuk
Składniki:
-150-200g filetu z morszczuka
-pół cytryny
-oreagano, listki laurowe, koperek
Sposób przygotowania:
Umyć i oczyścić filety z morszczuka, w tym czasie nagrzać naczynie żaroodporne w piekarniku. Morszczuka mocno przyprawić oregano i polać wyciśniętym sokiem z cytryny, posypać koperkiem. Rozgrzane naczynie posmarować oliwą z oliwek, włożyć rybę, poprzekłądac kilkoma listkami laurowymi i odstawić do piekarnika na 25min
Czas przygotowania:
40min

Morszczuk
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano Ponad rok temu
Morszczuk
Prawdziwy facet ma odciski na rękach a nie rurki na dupie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
9 następnych tematów
-
Sałatka z kurczaka
- Ponad rok temu
-
Najpowszechniejsze danie - kurczak z ryżem dla amatorów.
- Ponad rok temu
-
Potreningowy szejk
- Ponad rok temu
-
Sos Czosnkowo - Paprykowy
- Ponad rok temu
-
Batoniki Proteinowe
- Ponad rok temu
-
Placuszki na Słodko - Jabłkowe
- Ponad rok temu
-
Hardcorowe Śniadanie
- Ponad rok temu
-
Kakaowy omlecik (placek KUBY)
- Ponad rok temu
-
Regulamin DZIAŁU - Wejdź zanim napiszesz !
- Ponad rok temu