za tydzień będę brał PEAK WHEY DELICIOUS PROTEIN,mam nowy plan na mase  ale chciałbym przy okazji przybrać na sile.Zamierzam kupić Trec CM3 myślicie że to dobry pomysł by łączyć siłe z masą.I czy dobrze wybrałem?
 za tydzień będę brał PEAK WHEY DELICIOUS PROTEIN,mam nowy plan na mase  ale chciałbym przy okazji przybrać na sile.Zamierzam kupić Trec CM3 myślicie że to dobry pomysł by łączyć siłe z masą.I czy dobrze wybrałem?

Kreatyna
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik dexe edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Botage edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Kreatyna i Białko jak łączyć (Kalistenika) | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Kreatyna a badania moczu. Proszę o pomoc. | Rozmowy nie na temat | Guest_Bodych_* | 
 |   
 | |
| kreatyna i .... | Trening dla początkujących | Guest_gregor_* | 
 |   
 | |
| Trening na masę i kreatyna | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Kreatyna | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Cykl na 6-bromo + coś do tego... Cykl na 6-bromo + coś do tego...- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna i cos jeszcze Kreatyna i cos jeszcze- Ponad rok temu 
- 
			 Jak stosować te suple? Jak stosować te suple?- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna Prosze o rade Kreatyna Prosze o rade- Ponad rok temu 
- 
			 Sprzedam WHEY MASS BUILDER 3000 g Sprzedam WHEY MASS BUILDER 3000 g- Ponad rok temu 
- 
			 Kreatyna Kreatyna- Ponad rok temu 
- 
			 Bialko i bcaa jak stosowac Bialko i bcaa jak stosowac- Ponad rok temu 
- 
			 Testosteron + BCAA, proszę o opinię Testosteron + BCAA, proszę o opinię- Ponad rok temu 
- 
			 Skończyłem brać odżywkę,co teraz?Powtórka tego samego?Poradźcie. Skończyłem brać odżywkę,co teraz?Powtórka tego samego?Poradźcie.- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie polecacie Jakie polecacie- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu