Jakie relacje... mega kosmos, cały czas na pompie i wciąż żywy !
MaC406 i jego nowy cykl....
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to czyli teraz naczym jedziesz jak nie bierzesz ph? ten cykl co pisałeś wcześniej?
Wszystko co jest wymienione jest w uzyciu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a podsumowując ile Cie bedzie kosztowal caly cykl?? ciakawi mnie to , bo ilosc produktow olbrzymia xD
Same suplementy to koszt 1200-1300zł.
Napisano Ponad rok temu
Same suplementy to koszt 1200-1300zł.
Same suple 1200/1300 a cały cykl?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Problem polega na tym iz ja juz nie uznaje jako suplementu protein i amino poniewaz traktuje to jako dodatek do diety uzywam ich caly rok.
Tak samo regeneratory watroby, stawów, witaminy, minerały, lecytyne, omege 3-6-9 itd sa ciagle w mojej diecie.
Ale caly ten w/w cykl proteiny, regenaratory, witaminy, kreatyny( bez SAA i PH ) wyniósł mnie ponad 1200 zł. Jest to cykl na 30 dni. Wiekszośc suplementów zostanie na nastepny miesiac np lecytyna, silymarin, witaminy...
Dzisiaj dostałem nowa paczke : 5,5kg proteiny, tribulus, pct, retain, amino, l-carnityna i to bedzie po cyklu ( koszt okolo 700zl ) + dodatki clomid, proviron, euthyrox, selace forte...
Aktualnie znowu planuje cykl....
Napisano Ponad rok temu
Ja nie jestem jakis tam silny ale rekord to wyciskanie na tricepsa ( wąski uchwyt ) 6x135kg i 1x150kg, kaptury 6x200kg, barki sztanga zza karku 1x130kg i hantle 6x45kg.
Wszyscy mowia mi ze w tym roku dałem czadu ... ale rok jescze trwa .
Pozniej wrzuce co nowego jest w planach od przyszlego tyg.
PS Mam brak aparatu bede go mial za 10 dni
Ale mam 5,5kg Dymaize Whey Protein ( Jagodową i Toffi ), Dymatize Super Amino 4800, ON Tribulus 625, Blue Up ( STORM mnie zajebie za to ), Anabolic Extreme PCT, ALRI Retain, NOW ADAM, NOW Sylimarin i Lecytyne, Thermbuterol, Stackers Fat Burner.
Z dolnej półki Proviron, Euthyrox, Clomid, Selace Forte.
Jak skoncze Stackers Fat Burner i Therbuterola to wrzucam NO-BURST, NO-XPLODE , Mono Kreatyny i Hurricana.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jakbyście we dwóch weszli na jedną sale to nie byłoby czym oddychać a co dopiero żeby jeszcze jeden gośćwszedłChętnie bym z Tobą poćwiczył Duży kawał chłopa z Ciebie
Napisano Ponad rok temu
47 MASZ FOTKI ALE CHUJOWE, BRAK APARATU ( TYLKO TELEFON ) I KOGOS KTO MI ZROBIL ..
JESTEM TERAZ NA CYKLU NA MASE - BRAK DEFINICJI - OBWOD RAMIENIA PO TRENINGU PRAWIE 53 CM ORAZ KARKU 55CM. MOJA WAGA 137,6 OD PAZDZIERNIKA ZACZYNAM STOPNIOWO SIE RZEZBIC.
Załączone pliki
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie oslonki, witaminy, tribulus, ZMA, NO-Burst, No-Blast, Universal Storm, Kretyna Mono, Glutamina, L-karnityna itd
Nowy cykl od listopada.
- Boldenone, Oxymetholone, Metanabol, Sustanon, Propionat, Winstrol, Enanhate, MethAndrol, Trienbolone i oczywiscie proteina, gainer, oslonki, amino, witaminy itd
Opis napisze jak sklepie dawkowanie itd.
Napisano Ponad rok temu
Haha jak zwykle hardcorowy cyklWyj....em spam i jedziemy ...
Obecnie oslonki, witaminy, tribulus, ZMA, NO-Burst, No-Blast, Universal Storm, Kretyna Mono, Glutamina, L-karnityna itd
Nowy cykl od listopada.
- Boldenone, Oxymetholone, Metanabol, Sustanon, Propionat, Winstrol, Enanhate, MethAndrol, Trienbolone i oczywiscie proteina, gainer, oslonki, amino, witaminy itd
Opis napisze jak sklepie dawkowanie itd.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.