Tania kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio grzebiąc na allegro natknołem się na bardzo tanią krete za 10 zyla [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czy za taką cene moge się spodziewać chociaż minimalnych efektów.wiem że niema co mażyć o tym co piszą.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli Komuś trzeba kreatynę to wystarczy że napisze ile może na to przeznaczyć a ja czy Ktoś Inny coś polecimyMi to na nic sie nie przyda.Już zakupiłem nitrixa.Tak pytam tylko z ciekawości.Może ktoś kto nima dużo kasy a chcialby sobie spróbować to kupi.Gorzej jak nic mu to nie da i sie zniechęci.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
w 95% przypadkach to co tanie to małe albo gówniane a to droższe leprze więc lepiej wyłożyć więcej na porządne.
Napisano Ponad rok temu
No ale czasami jest tak że ta lepsza kreatyna jest kilkanaście złoty droższa... dla tego lepiej jest dołożyć te parę gorszyJa powiem tak
w 95% przypadkach to co tanie to małe albo gówniane a to droższe leprze więc lepiej wyłożyć więcej na porządne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sry za bledy ale z polaka mam 3.
Napisano Ponad rok temu
Jak tak to czy jest wart swojej ceny 62,10 zł
A tak poza tym:
DZĘKS ZA WSZYSTKO!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje pierwsze suple były z hiteca-było to mono i super mass profesionall.podczas cyklu pompowało mnie jakby mnie stado szerszeni ujebało i na tym skończyłem suplementacje firmą hitec.nie stosowałem innych produktów tej firmy.ale te dwa suple dały mi wiele radości i motywacji na przyszłość a było to ładnych latek temu.piekne czasy...hi tec nie jest polski to raz lecz niemiecki (ja z polaka miałem 2), a co do tanich odpowiednikow drogich suplementów to monohydrat kreatyny firmy vitalmax, jest bardzo dobra odżywka z niższego segmentu która nie odbiega dużo jakością od produktów firm Universal oraz MRM.
Napisano Ponad rok temu
PS. wcale nie twierziłem że napisałeś że hi tec jest polski tylko uzytkownik nad Toba to napisał.
A co do Twojego postu to nie zgodze się z twierdzeniem że lepiej dołozyć 20-50 zł by kupic storma bo mnie o niebo lepiej od storma pokopał monowodzian kreatynki z mrm'a i universala (najczystsze na polskim rynku)
I nie wypisywac mi tu uwag typu że staki są lepsze od prostych odzywek bo tak nie wypisuje tylko to sa moje spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu