WSTĘP
Po paru miesiącach masowania trzeba spalić zbędny fat i się ładnie ubić ,na poczatku byłem zadowolony z masowania ,fajnie to wyglądało ,waga 95 kg ,łapsko 42 cm ale niiestety : brak treningu i diety zrobiło swoje ...
Na chwilą obecną waże 88-9 kg ,łapa 41 nie całe (co mnie cieszy) Bardzo jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie ,bardzo się ciesze z tego cyklu bo są to nowe treningi,nowa dieta itp ... jednym słowiem Nowość Mam mnóstwo motywacji ,więc mam nadzieje że zbyt czesto nie złamie zasad diety ,a treningów nie będe omijał
DIETA
Jest to dość mało znana na naszym forum dietka ,mianowicie chodzi mi o JEM/NIE JEM na innych forach dość popularna .Na pewno nie jest to dieta łatwa do trzymania ,ale myślę że wygodna i niezwykle ciekawa . Interesuje się nią od dłuższego czasu i sporo czytałem relacji na jej temat zanim się zdecydowałem . Szczerze mówiąc boje się trochę ,jak to będzie z treningiem gdy przed tem nie będzie posiłku ! Tak,tak dieta polega na tym że zaczynamy jeść dopiero PO TRENINGU ... tak w skrócie to 16 postu i 8 h jedzenia Zacznę tak od około 2400 kcal ,zobaczymy co będzie się dziać
Jeśli ktoś jest zainteresowany bardziej tematem to proszę poczytać
A tak to wygląda w praktyce ...
16 godzina po treningu
35 g izolatu
100 g owsianych
Banan /Inny owoc
B : 44 g
W : 103 g
T : 8,5 g
KCAL : 690
17 godzina
300 g kura
Warzywa
50 g owies
Masło orzech
B ; 76 g
W ; 53
T ; 19
Kcal ; 613
19 godz
300 g kura
Warzywa
3 Jaja
B ; 87 g
W ; 1 g
T ; 19 g
Kcal ; 547
22 Ostatni posiłek
5 jaj
200 g kura
Warzywa
B ; 80
W ; 2
T ; 31
Kcal ; 615
CAŁOŚĆ
B ; 281
W ; 150
T ; 71
Kcal 2465
TRENING
3 - 4 razy w tygodniu trening siłowy + w kolejne dni nie treningowe aeroby na rowerku stacjonarnym . Co do treningu siłowego to jakieś super uwagi do niego nie przywiązuje ,zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce . 2x w tygodniu będe robił klatke/biceps/triceps .
Klatka i łapy
Sztangielki skos 3x 12-10
Ss : rozpiętki na prostej + wyciskanie na prostej 4x 12-10
Ss ; Rozpiętki na skosie + Sztanga dól 4x 12-10
Modlitewnik + Wąski 3x 10-8
Młotki + Francuz za głowy 3x12-10
SS ; Uginanie siedząc na skosie + Pompki w podporze 4x12-10
Plecy i Barki
Wiosło sztangą 4x10-8
Wiosło sztangielka 3x12-10
Końcem sztangi wiosło 4x15-12
Mc 4x8-6
Szrugsy 2x15
Ss ;Wznosy boczne + wyciskanie siedząc sztangielki 4x12-10
SS potrójna : Wznosy przodem,podciaganie do brody i wznosy w opadzie 4x12-10
SUPLEMENTACJA
Cykl głównie będzie na Clenie ,na nim opieram się głównie + sporo innych dodatkó ;
2 tyg clen + 2 spalacz i tak 8 tyg
Clenbuterol Bałkan 100 tabs Startuje od 40 mg ,zobaczymy co dalej bedzie
Scitec Whey Isolate 2 kg Wg braków
2x Bcaa TST Hi Tec 15 g przed tren i 10 g na tren
Pół puszki Bcaa Xtra activlab JW
ZMA Scitec 2 kaps na noc
MULTIPLE sport Olimp Do posiłku
Scitec Attack pół puszki Przed Tren
Noxi Pro 10 porcji JW
Crea Bomb Sciteca 300 g Po tren 5 g
Lipodrene Hardcore na rano i przed tren
Paki będą w pon/wt jak dobrze pójdzie ,wrzuce foto później Połowe tego mam w szafce i się psuje wiec trzeba zjeść
Tester
Wymiary
Wzrost 184 cm
Waga 86,5 kg
Łapa 40,5-1
Klatka 113 cm
Pas 90 cm
Relacja będzie dzień po dniu Do poniedziałku !
Cel to spalenie fatu tak by było widac kaloryferek ,ale nie chce też skończyć z wagą 70 pare kilo ... 84/5 kg musi być ,chodź nie ukrywam że będe kierował się teraz miarką i lustrem