PECHOWA KONTUZJA
Napisano Ponad rok temu
TO BYLO JAKIES 2 TYG. TEMU BYLA ZA*****TA IMPREZA TAKA ZE NAWET SIE NAPILEM ALKO A TO JUZ JEST DUZO JAK DLA MNIE WIEC ZACZELO SIE OD 1 PIWA POZNIEJ BYLO 2, POZNIEJ 3, 4 A PO 4 BYLY SMAKI WIEC BYLO I 5 I 6 I NA DROGE JESZCZE JEDNO SOBIE WZIALEM NO I SZEDLEM SOBIE Z KOLEGA DO SKLEPU PO PIWKO NO ALE PRZEDEMNA BYL PłOT I ZYWOPłOT WYSOKI NA OKOłO METR NO TO JA MąDRY (PO PIJAKU) CHCIALEM GO PRZESKOCZYC NO I PRZESKOCZYLEM TYLKO NIE WIEDZIALEM ZE PO 2 STRONIE ZYWOPLOTU JEST Z********E GLEBOKI ROW JAK LECIALEM W GORZE ZDAZYLEM TYLKO SIE PODEPRZEC REKA JAK "WYLADOWALEM" POCZULEM TAKI BOL W RAMIENIU ZE MYSLALEM ZE SIE ZESRAM NORMALNIE REKA NIE MOGLEM RUSZYC NO I PONAD TYDZIEN PRZERWY W JAKICHKOLWIEK TRENINGACH ALE K***A NIEFART DO TEJ PORY JESZCZE NIE CWICZYLEM BARKOW BO MNIE TAK BOLI TA REKA ALE POWOLI WRACA WSZYSTKO DO NROMY I OD NASTEPNEGO TYGODNIA KUPUJE MONO I POWRACAM NA 100% !!
TO JEST OSTRZEZENIE DLA WAS NIE ROBCIE CZEGOS PODOBNEGO HEHE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Hmmm dobrze ze nie pije
smiac mi sie chciało jak czytałem ze sie zesrasz z bulu
ja tez tak mialem jak sie wykurwiłem na łyzwach i mnie reka w huj bolała
Napisano Ponad rok temu
na pewnej lekcji jeszcze w gimnazjum bardzo dawno temu coś strzeliło głupiego do głowy i zaczęliśmy skakac po ławkach i w pewnym momencie jedna noga od ławki się złamała i poleciałem z wysokości 2 m na ziemię spadłem centranie na nadgarstek i miałem założony gips na 7 tyg
do tej pory odczuwam braki w lewej ręce(1cm mniej) i barku
no ale cóż głupota boli i tyle
koniec
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem tylko nos złamany jak podeszłem bratu pod stalową chuśtawkę ocknąłem się dopiero w szpitalu i jakiś zamazany obraz z poloneza mojego wujka
Chudy nie pisz takich rzeczy bo zaraz na też wyląduje w szpitalu
Napisano Ponad rok temu
Dodam jeszcze ,że kiedyś też sobie złamałem ten sam obojczyk jak w zime sie jebłem na schodach.
Zapewne swój niefart odziedziczyłem po wójku,który obcioł sobie palca ,mial 2 wypadki samochodowe, wisiał na ogrodzeniu na przebitej rece i inne mniej drastyczne wypadki typu złamania itp.
Napisano Ponad rok temu
1 słowę pokraka z ciebieJa sobie kiedys skakałem ze stogu bołd i jak ponownie sie wspinałem to sobie pod pache podłożyłem pentle ze sznurka i nie fart chciał, ze przez wypadek sie poślizgnełem zaczełem spadać i sznurek szarpnął mi rękę i po obojczyku. hehehe
Dodam jeszcze ,że kiedyś też sobie złamałem ten sam obojczyk jak w zime sie jebłem na schodach.
Zapewne swój niefart odziedziczyłem po wójku,który obcioł sobie palca ,mial 2 wypadki samochodowe, wisiał na ogrodzeniu na przebitej rece i inne mniej drastyczne wypadki typu złamania itp.
Napisano Ponad rok temu
Znam ziomkow, którzy boja sie ze 3metrów zeskoczyc. hehe zal itp.
Miałem kiedys stracha jak skakałem na materac z takiego zchowka na wegiel(cwiczylem fikolki w powietrzu) i pierdykłem obok materaca na plery to sie tak przestraszyłem bo nie moglem powietza przez okolo minute zassać.mysłałem ze juz po mnie,ale zyje i jade dalej.
Napisano Ponad rok temu