Reducka - potrzebuje porady.
Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad lekką redukcją bo nie chodzi mi o bardzo mocną wycinkę żeby okablowanie było na całym Ciele No to do rzeczy.
Dane (mierzone na czczo po przebudzeniu się):
Wzrost : 172cm
Waga : 72kg
Biceps : 39cm
Przedramię : 33cm
Klatka : 107cm
Barki : 117cm
Obwód pasa : 86cm
Udo : 60cm
I zastanawiałem się nad tym aby aby trening pozostawić na masę tylko bardziej z podkreśleniem na wykształcenie mięśni czyli połączenie :
Klata + triceps
Plecy + biceps i przedramię
Barki + kaptury
I do tego brzuch 4x w tygodniu i aeroby (rower stacjonarny) 3x w tygodniu po 30-40min a także od czasu do czasu raz w tygodniu basenik Planowałem wagę zredukować do 67-68kg właśnie żeby trochę wykształcić mięśnie
Dietę mam jako taką niestety na prawdę nie mam możliwości na konkretną dietę której mogę się porządnie trzymać Więc tak : jem 5-6 posiłków dziennie w odstępach 2,5-3 godz. Staram się jeść wartościowe rzeczy i chcę całkowicie rzucić jedzenie słodyczy (mój taki mały nałóg ) Chcę także ograniczyć sporo węglowodany w swojej diecie tylko zostawić ich ilość w posiłkach przed i po treningowym. I mam pytanie bo zawsze kolację jem tak 19-20 taką bardziej porządną i przed snem serek wiejski (22 godz) i czy odstawić ten posiłek przed snem a ten o 19 bardziej mniejszy i ograniczyć w nim węgle?
I co wogle myślicie o tym planie ?
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad lekką redukcją bo nie chodzi mi o bardzo mocną wycinkę żeby okablowanie było na całym Ciele No to do rzeczy.
Dane (mierzone na czczo po przebudzeniu się):
Wzrost : 172cm
Waga : 72kg
Biceps : 39cm
Przedramię : 33cm
Klatka : 107cm
Barki : 117cm
Obwód pasa : 86cm
Udo : 60cm
I zastanawiałem się nad tym aby aby trening pozostawić na masę tylko bardziej z podkreśleniem na wykształcenie mięśni czyli połączenie :
Klata + triceps
Plecy + biceps i przedramię
Barki + kaptury
I do tego brzuch 4x w tygodniu i aeroby (rower stacjonarny) 3x w tygodniu po 30-40min a także od czasu do czasu raz w tygodniu basenik Planowałem wagę zredukować do 67-68kg właśnie żeby trochę wykształcić mięśnie
Dietę mam jako taką niestety na prawdę nie mam możliwości na konkretną dietę której mogę się porządnie trzymać Więc tak : jem 5-6 posiłków dziennie w odstępach 2,5-3 godz. Staram się jeść wartościowe rzeczy i chcę całkowicie rzucić jedzenie słodyczy (mój taki mały nałóg ) Chcę także ograniczyć sporo węglowodany w swojej diecie tylko zostawić ich ilość w posiłkach przed i po treningowym. I mam pytanie bo zawsze kolację jem tak 19-20 taką bardziej porządną i przed snem serek wiejski (22 godz) i czy odstawić ten posiłek przed snem a ten o 19 bardziej mniejszy i ograniczyć w nim węgle?
I co wogle myślicie o tym planie ?
Za wiele to tutaj nie przedstawiłeś , lecz w posiłku o 19 ogranicz ww , kolacja samo białko z oli .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Klata + tric
Plecy + bic i przedramię
Bary + kaptury
Do tego 3x w tyg. rower stacjonarny 30min i brzuszki 4x w tyg.
No i oczywiście jak pisałem jestem lekko uzależniony od słodyczy więc powoli będę ograniczał aż w końcu przestanę jeść słodyczy Bo tak od razu nie uda mi się rzucić hehe
I wszystko jest ok?
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem jak u mnie z fatem jest Ale trochę jest go na pewno bo jestem bardziej taki zbity niż żeby te mięśnie były wyrzeźbione i u mnie np. nigdy nie było widać okablowania oprócz przedramienia Czyli tak jak napisałem będzie OK? Trening na masę :
Klata + tric
Plecy + bic i przedramię
Bary + kaptury
Do tego 3x w tyg. rower stacjonarny 30min i brzuszki 4x w tyg.
No i oczywiście jak pisałem jestem lekko uzależniony od słodyczy więc powoli będę ograniczał aż w końcu przestanę jeść słodyczy Bo tak od razu nie uda mi się rzucić hehe
I wszystko jest ok?
No , powoli do celu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jesteś przeciez mocno podlany
Pojedź jeszcze do wiosny na mase A potem się wytniesz raz a porządnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu