Dziękuje i pozdrawiam.

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nickooo, dnia 09 Gru 2011 - 11:00, napisał:
Witam, nazywam się Damian i mam do was kilka pytań. Pierwsze jest takie : mam 16lat, wzrost 176cm, waga 72Kg, chciałbym się dowiedzieć czy taki stan w jakim się znajduję jest dobry oraz muszę jeszcze dopowiedzieć że chodziłem na siłownie przez rok(nie brałem żadnych supl.). Niestety nie chodziłem równy rok lecz z przerwami w ciągu 2,5roku. Tak po 2-3miesiące, a potem przerwa i znów. Chciałbym schudnąć, bo nie jestem zadowolony z mojego brzucha który jest okazały niestety, znowu nie aż tak bardzo ale jednak wolałbym go się trochę pozbyć oraz jakieś ćwiczenia na klatke piersiową + biceps, triceps jeżeli to możliwe. Nie chodzę na żadną siłownie już od koło roku i nie mam zamiaru wracać, prosiłbym dlatego o jakieś dobre ćwiczenia na wyżej wymienione partie mięśni którę będę mógł wykonywać w domu. Proszę o ocene i zestaw ćwiczeń jeżeli jesteście w stanie mi pomóc.
Dziękuje i pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Potrzebuje Rady |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||