Szukam porady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak będziesz miał sprzęt zaczniesz od wykonywania ćwiczeń ogólnorozwojowych tak aby przygotować mięśnie do podnoszenia większych ciężarów. Jeżeli chodzi o dietę poczytaj trochę w dziale DIETY tam znajdziesz kilka przykładowych, które będziesz mógł dostosować do swoich potrzeb i możliwości. Odżywek na razie nie kupuj, szkoda kasy lepiej inwestuj w sprzęt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W domu uja zrobisz... Masz 60 kilo i chcesz biegać, gratulacje... stracisz tylko wagę...
Bez odżywek też za dużo nie przytyjesz... nie łódź się, że bez sprzętu i odżywki coś osiągniesz..
A na pewno nie biegaj chyba, że chcesz schudnąć.
Napisano Ponad rok temu
 A co do wypowiedzi vrohna to tak mam dojazd nawet 5razy w tygodniu ale z pewnych powodów nie mogę ćwiczyć na siłowni w mieście (jeżeli to miałeś na myśli). Jeśli chodzi o bieganie to chcę biegać po to by mieć kondycje a nie chudnąć. Kupię już chyba jutro sztangę i hantelki i od przyszłego tygodnia zacznę ćwiczyć. Na ławeczkę mam już patent
 A co do wypowiedzi vrohna to tak mam dojazd nawet 5razy w tygodniu ale z pewnych powodów nie mogę ćwiczyć na siłowni w mieście (jeżeli to miałeś na myśli). Jeśli chodzi o bieganie to chcę biegać po to by mieć kondycje a nie chudnąć. Kupię już chyba jutro sztangę i hantelki i od przyszłego tygodnia zacznę ćwiczyć. Na ławeczkę mam już patent  dziś rozpisze plan treningowy wzorując się na tym co gregi dał i potem podeśle go na forum i doradzicie mi czy będzie okej
 dziś rozpisze plan treningowy wzorując się na tym co gregi dał i potem podeśle go na forum i doradzicie mi czy będzie okej  

Napisano Ponad rok temu
 laweczka tez juz zrobiona wiec na razie wszystko mam. Jeszcze zamatuje sobie dzis drazek do podciagania i gotowe
 laweczka tez juz zrobiona wiec na razie wszystko mam. Jeszcze zamatuje sobie dzis drazek do podciagania i gotowe   juz napisalem wstepny plan treningowy jeszcze go dopracuje i umieszcze na forum. Nie wiem jak to bedzie z dieta bo ciezko mi jakas dostosowac do moich mozliwosci ale cos wymysle
 juz napisalem wstepny plan treningowy jeszcze go dopracuje i umieszcze na forum. Nie wiem jak to bedzie z dieta bo ciezko mi jakas dostosowac do moich mozliwosci ale cos wymysle   mysle ze jutro juz zaczne cwiczyc.
 mysle ze jutro juz zaczne cwiczyc.

Napisano Ponad rok temu
-rozgrzewka
-A6W
-pompki ręce blisko siebie 20 x5
-pompki klasyczne 20 x5
-pompki nogi wyżej 10 x5
-podciąganie na drążku 10 x4
-podciąganie na drążku 10 x4 (i tutaj chwyt odwrotny nie wiem jak to się nazywa)
-wyciskanie hantelków(biceps) 30 x5
-wyciskanie hantelków(triceps) 25 x4
-wyciskanie hantelków(bark) 15 x4
-wyciskanie sztangi ławeczka 20 x5
-boksowanie w worek 10min x2
-ucisk np. piłki do tenisa 150 x3 (ponoć od tego ręce puchną ;p)
-rozciąganie ekspandera za placami 25 x5
-uginanie ramienia z ekspanderem stojąc 20 x5
-rozciąganie ekspandera przed sobą 15 x5
-rozciąganie ekspandera nad głową 10 x4
I to chyba tyle

Dzień drugi
-A6W
-Przysiady 50 x5
-wspięcia na palce 100 x5
-brzuszki 100 x4
-Bieganie 20min x1
-Wiszenie na drążku, unoszenie nóg w górę 30 x4
Jak widać w dniu pierwszym rozpisałem ćwiczenia na klatkę piersiową, ręce i plecy dzień drugi nogi i brzuch.
To tyle ćwiczeń nic więcej nie wymyśliłem
Dzień czwarty ćwiczenia z dnia pierwszego a dzień szósty ćwiczenia z dnia drugiego.
co o tym myślicie? dobry plan? co mogę jeszcze dodać? i jak coś to sory że tak nazwałem nie które ćwiczenia. Mam nadzieję że sie domyślicie o co chodzi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 teraz juz wiem co i jak robić
 teraz juz wiem co i jak robić  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu