Dieta dla ucznia.
Napisano Ponad rok temu
Tak jak wyzej dieta dla ucznia teraz patrze w podwieszonych a tu nie ma a tez nie wyszukuje to nie wiem co sie stalo ale ...
Śniadanie : płatki owsiane+orzechy+rodzynki - nie ma np. jajek dlatego ze po samych platkach jestem najedzony, orzechy to obojetnie jakie ? , i rodzynki takie ze sklepu i ile ich zjesc? tak samo ile orzechow ?
Obiad : Jem obiady w szkole to roznie jest przewaznie caly czas sa ziemniaki, jakas surowka, i kotlety, ryby, piersi z kurczaka i zupy. I nie wiem czy nie ma tak malo weglowodanow czy bialka w obiedzie wiec pytanie czy kupic sobie jakies bialko, witaminy czy cos ?
Pozniej wlasnie wracam ze szkoly i o tej porze chodzilbym na silownie gdzies 14 i nie wiem czy przed treningiem jeszcze cos jesc czy nie, pozniej wracam z silowni no i jakis posilek by sie przydal i tu w domu tez jest jakis obiad, rozne sa i dlatego chyba powinienem kupic bialko i jakies wit. czy cos.
Pozniej trening zapasów 1,5h. o 17
Wracam do domu i ostatni posilek tez nie wiem co bym jadl. prosze pomozcie, dzieki z gory
Poproszę +
Nie wiesz jak dać plusa ?
Kliknij na zielony plus znajdujący się w prawym dolnym rogu mojego posta
_____________________________________________________________________________________________________________________
Ten temat napewno Ci pomoze :
Bardzo dobry temat
Napisano Ponad rok temu
W jajkach jest jedno z najlepiej przyswajanych białek przez człowieka.
Między śniadaniem a obiadem możesz sobie zjeść na przykład pierś kurczaka z chlebem.
Białko na pewno musisz kupić ja proponuję: PRIMATELIN WHEY z PANTHERA LABS.
Przed siłką wypada żebyś też coś zjadł, a po siłce białko i kawał jakiegoś mięcha.
I zapytam ile lat i czy miałeś kiedyś styczność z siłownią.?
Słaby wątpi przed decyzją, silny po niej.
Napisano Ponad rok temu
Myślisz że suple załatwią sprawę mizernej diety i lenistwa ??
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poproszę +
_____________________________________________________________________________________________________________________
Bardzo dobry temat
Napisano Ponad rok temu
mam 15 lat i nie mialem stycznosci z silownia , ale co do szkoly wezme piers z kurczaka i bede jadl ?
Słuchaj , żeby rosnąć trzeba się poświęcić , niestety.
Ja za czasów szkolnych zawsze nosiłem dwa pojemniki (Filet_Kasza_Warzywa)(Filet_Ryż_Warzywa_Oliwa).
Jeżeli opcja pojemniki Ci nie odpowiada , to rób bułki (Grahamka_Filet_Warzywko_Oliwa)
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Poproszę +
Bardzo dobry temat
Napisano Ponad rok temu
Obudz sie człowieku bo zyjemy w takich czas, w ktorych musisz zrozumiec ze jak nie pocwiecisz na cos czasu, jak nie wlozyć w coś ogromnej pracy, wysilku to nic nie osiagniesz