Budzenię się w nocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No czytałem pewnie coś dla mnie.A w aptece bez recepty kupię ????Poczytaj o Melatoninie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla czego po przebudzeniu patrzysz na zegarek ?? boisz się czy czasem nie zaspałeś do pracy ?? czy po prosty patrzysz która godzina .Ma ktoś pomysł co robić żeby nie budzić się w nocy.Sprawa wygląda tak pracuję na 2 zmiany i jak mam na rano to wstaję o 5.20 niestety w nocy potrafię obudzić się z 3,4 razy sprawdzam która godzina i zasypiam.Niestety ma to wpływ na wstawanie czuję się niewyspany.Brałem ZMA bo zawiera magnez i cynk miało pomóc nie pomogło.Ma ktoś takie problemy jaka rada.Chodzę spać ok. 22.30.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Dla czego po przebudzeniu patrzysz na zegarek ?? boisz się czy czasem nie zaspałeś do pracy ?? czy po prosty patrzysz która godzina .
Właśnie patrzę czy nie zaspałem nie zdarztło mi się.W sumię patrzę na zegarek aby wiedzieć ile jeszcze spania mam.Nie wiem czym to spowodowane jak nie muszę wstawać o 5.20 np.sobota,niedziela czy tydziń jak pracuję na popołudniu to nie mam tych problemów z budzeniem się.
Napisano Ponad rok temu
Właśnie patrzę czy nie zaspałem nie zdarztło mi się.W sumię patrzę na zegarek aby wiedzieć ile jeszcze spania mam.Nie wiem czym to spowodowane jak nie muszę wstawać o 5.20 np.sobota,niedziela czy tydziń jak pracuję na popołudniu to nie mam tych problemów z budzeniem się.
Więc zdecydowanie będzie to spowodowane zasypianiem o tak zróżnicowanych porach , lub przez niedostateczną ilość lub jakość snu.
Ile godzin dziennie sypiasz i ile pracujesz ?
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Jak pracuję na popołudniu to sypiam ok 8 godzin jak na rano ok 6 godzin.Praca 8 godzin nie męcząca.Więc zdecydowanie będzie to spowodowane zasypianiem o tak zróżnicowanych porach , lub przez niedostateczną ilość lub jakość snu.
Ile godzin dziennie sypiasz i ile pracujesz ?