> Witam-jakis rok temu zaczolem przygode z silownia trenowalem na sucho,Efekty Wieksza Masa Ciala nie Miesni Potem mialem przerwe 2miesiace.
1 Cykl:Oxandrolone10mg-100Tabletek z phoenix-+deca durabolin200mg/ml-10ml phoenix+-metanolon 100tab.india=Waga 87kg po cyklu... 110kg...spadek do.( 94kg.)
2 Cykl-testosteronum prolongatum 100mg/ml 10ml-jelfa+decanabol 200mg/ml 10ml....= waga 94-98kg.
>Podsumowanie miesni nic mi nie przybylo sila moze poszla troche ale ogolnych efektow niema tylko wzrost wagi malo wyciskam niemam sily....
>teraz jestem na profesjonalnej silowni od 1,5miesiaca ucze sie techniki bo do tej pory trenowalem w domu.efekty male widac cialo sie zezboi bez dopingu
>Prosilbym o mecze sie i nic mi nie wychodzi czyli stracony czas na silowni.
widzisz to co podkreslilem?? nic bardziej desperackiego i zalosnego jak dotad tutaj nie przeczytalem...
myslales ze w miesiac opanujesz cos na co niektorzy pracuja nawet po kilkanascie lat...?
sam trenuje cos kolo dychy i ciagle cos nowego odkrywam, ciagle podpytuje starszych z 20 letnim stazem jak cos mi nie wychodzi,
po 1,5mies twierdzisz ze czas tracisz, w takim razie zmien sport na gry komputerowe bo do silowni w zaden nawret najmiejszy sposob sie nie nadajesz z takim podejsciem,