Mam 19 lat, jestem kobietą ;> mam nadzieję, że Panowie mnie tu nie zlinczują, nie wiem czy Panie na tym forum także się pojawiają. mam pewien problem, z natury jestem bardzo szczupła, jem jem i jem .. i moge tak sobie jeść ale praktycznie nie tyję chyba, że się bardzo postaram...ale to już naprawdwe 'hardkor'. Dzięki tej przemianie materii szybko poszło mi wyrobienie mięśni brzucha i ładnej pupy. Ale mam problem z nogami... są strasznie szczupłeee..(zresztą widać to na zdjęciu) a je także chciałabym mieć ładne i umięśnione tylko tu już większy problem bo są tak szczupłe, że boję się ćwiczyć 'bez niczego', żeby nie zrobiły się jeszcze gorsze... kolega wspomniał mi o białku. Jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o suplementy i tego typu specyfiki więc postanowiłam poszukać pomocy u panów na takim właśnie forum. Jak sądzicie, czy branie odżywek u dziewczyny w tym wieku jest wskazane? jeśli tak, to jakich, konkretne nazwy ;> jeśli chodzi o prawidłową dietę - tak zdaję sobie sprawę na ten temat akurat wiem dość dużo. z góry dzięki za każdą odpowiedź.
Użytkownik MilkMelody edytował ten post Ponad rok temu