Co z usa?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z uesej to chyba DOUBLE BLAST + ROCKET FUEL+ AMINO JUICE?? a tak na serio skup sie na tym treningu i diecie, 5 razy za duzo!!! rozpisz swoj plan i moze wymiary??
To znaczy mam w tygodniu 4 treningi a piąty to taki dodatkowy na brzuch, przedramię i ewentualnie "dobijam" jakąś partie mięśniową... Mój plan staram sie zmieniać co kilka tygodni obecnie mam tak: poniedziałek klatka+ biceps, środa barki+ triceps, czwartek nogi+kaptury i piątek plecy+ triceps.... wymiary to: wzrost 178cm, klatka 100cm, biceps w obu rękach po 37 na spięciu... na wyprostowanej ręce o ile sie nie myle 32,5... ważę tak jak pisałem 75kg a tkanki tłuszczowej ogólem mam 9,3%
Pisałem to w takim sensie że czasami są takie dni że nie mam czasu trzymać sie diety i jest tyle posiłków... ale z reguły takie dni zdarzają się rzadko a jeśli już to staram sie to uzupełnić gainerem..."diete też oczywiście staram sie trzymać dobrą" co to ma znaczyc, albo trzymasz diete na 100% albo ze tak powiem walisz w chu.a, powinienes wiedziec ze na cyklu dieta ma byc dopieta na ostatni guzik bo na nowicjusza mi nie wyglądasz
To jakie mi polecicie te suplementy z usa? Bo chciałbym jeszcze jeden cykl zrobić na mase przed robieniem rzeźby...
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Co do "DOUBLE BLAST + ROCKET FUEL+ AMINO JUICE"
To mnie denerwuje bo dużo początkujących albo młodszych kulturystów jara sie tymi suplementami. Nie to że jestem źle nastawiony na roberta szanuje go. Ale w naszych sklepach też można kupić bardzo dobre suplementy i tańsze. Wiec po co kombinować tym bardziej na początku swojej kariery z suplami.
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ZAPRASZAM NA MOJA STRONE
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Aj tam zakazane w ue. Nanovapor halo czy inne jakie tam wymieniłeś normalnie są legalne. Zakazane sa jedynie prohormony które konwertują do sterydu.
Co do "DOUBLE BLAST + ROCKET FUEL+ AMINO JUICE"
To mnie denerwuje bo dużo początkujących albo młodszych kulturystów jara sie tymi suplementami. Nie to że jestem źle nastawiony na roberta szanuje go. Ale w naszych sklepach też można kupić bardzo dobre suplementy i tańsze. Wiec po co kombinować tym bardziej na początku swojej kariery z suplami.
tak są legalne ale np nanovapor od stynczia chyba 2010 roku w eu jest w wersji okrojonej...
Guest_Triceps.pl_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Plasma Jet z Gaspari jest fajnym suplementem, aczkolwiek niezbyt ekonomicznym Jak ktoś ma kasę, to może próbować
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu