Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy te odżywki oplaca się zakupić (styknie mi to na miesiąc)
P.S Głównie chodzi mi o zakup BCAA, żeby zablokowac rozpad mięśni podczas ćwiczeń do tego będę stosował jeszcze białko. Dobry to wybur czy raczej nie ?
BCAA czy warto ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie ze mozesz ale sadze ze niepotrzebnie wydajesz hajs to juz lepiej bys zrobil wedlug mnie jakbys te pare dych dorzucil do bialka
A jak masz dobry trening i dietke i do tego bialko to nie ma opcji praktycznie bys mogl zobaczyc u siebie "rozpad miesni podczas cwiczen"
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Jestem na redukcji plus ćwiczenia siłowe i aeroby na rzeźbę.
Myślę, że to BCAA by mi pomogło, bo słyszałem też, że mimo blokady rozkładania mięśni to też dobrze regeneruje po ćwiczeniach i daje większego powera do kolejnych ćwiczeń. Nie wiem czy to prawda ?
W ogole może to BCAA jest dobre [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Cholera nie znam się na tym i nie wiem kompletnie co wybrać, tyle tego jest. Fajnie jakby na miesiąc stykneło.
Użytkownik Brumm edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
A może lepiej kupić HMB niż BCAA, bo z tego co czytam na forum HMB zwiększa beztłuszczową masę ciała, zapobiega rozpadowi mięśni, zmniejsza tkankę tłuszczową , a Aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach (BCCAs) zapobiegają rozpadowi mięśni, zmniejszają odczuwanie zmęczenia ? Może jednak jeśli o rzeźbę chodzi lepiej stosować to HMB plus białko, Poradzicie coś ?
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
hmb odpusc, jak dla mnie to strata pieniedzy, jadlem i cudow nei bylo... tylko siano stracilem. bcaa z glutamina (np. bcaa xtraa z activlab-500g na miesiac powinno starczyc)
Czyli lepiej brać w proszku niż w tabletkach ? ( bo ja cholera chyba wolałbym w tabletkach), to BCAA co zaproponowałeś to mi na 25 dni by stykneło
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak bra tego SCITEC Amino Magic 500g tylko cholera to nawet na miesiąc nie styknie jak dwa razy dziennie bym brał ? może tu jest coś podobnego do tego i wystarczy na miesiąc http://www.fabrykasi...c-500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co ty miałeś na myśli i dlatego napisałem że zostawiam opinie komuś kto to jadł, ja oceniłem opis który zawsze jest jednakowy: najlepsze, najmocniejsze i najlepiej działające he.
Napisano Ponad rok temu
czyli odradzacie branie BCCA jak się ma mniej niż 20 lat?