Dieta nie wiem sam co mam jeść :)
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę jakieś 3 tygodnie dopiero najpierw trening ogólnorozwojowy,a teraz od tygodnia ćwiczę na masę tym treningiem --->http://www.fabrykasi...atkujacych.html Do tego robię ABS co 2 dzień (w dni treningowe) Chciał bym do tego dołożyć bieganie/jazdę na rowerku(Pytanie w jakie dni treningowe?).
Mam 180cm wzrostu.
69kg( Przytyłem 1kg )
Wiek 20 lat
Cel jaki chciał bym osiągnąć:Głównie uzyskać trochę masy mięśniowej abym później mógł rzeźbić. Oraz chciał bym pozbyć się odrobiny sadła z brzucha.
Nie wiem co robić ze swoją pseudo dietą. Staram sie jeść produkty zawierające białka,błonnik oraz zawierające zdrowe tłuszcze.
Jem od 4 do 7posiłków dziennie .Np. 1.śniadanie kasza manna z kompotem 4 łyżki kaszy,500ml mleka,kompot domowej roboty jakieś 250ml. 2.jakiś jogurt naturalny 0% tłuszczu. 3.100g ryżu albo kaszy gryczanej z kawałkami piersi z kurczaka około 150g(przyprawiam ziołami pieprzem itp.) 4.jakas kanapka na chlebie razowym z serem:żółtym czy twarogiem lub wędliną. Potem trening po treningu jakis jogurt naturalny albo 3/4 jaja na miękko. Czasem na surowo piję.Moge jeść też orzechy laskowe ale waham się ze względu na tłuszcze. To mniej więcej tak wygląda. Myślę o suplementacji.
A więc Proszę o jakieś propozycje Diet suplementów może nawet inny trening chociaż wątpię
Z góry dziękuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
---------------------------------------------------------------------------------------
Pomogłem?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzieś tam powinien taki być
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może warto by było dołożyć jakieś suplementy ?
Napisano Ponad rok temu
Po 2 W śniadaniu nie dostarczasz praktycznie żadnego białka musisz to zmienic. Polecam np jaja lub odżywke białkową.
Po 3 co to za posiłek jogurt naturalny? Owszem mozesz go pić razem ze śniadanie ale sam jako posiłek to za mało zdecydowanie:)
Pozdrawiam Arkito
Jeśli pomogłem w jakis sposob to prosze o plusa:)
Pomogłem? Daj Plusika będę wdzięczny >
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MRM whey gold standard, wszystkie smaki są dobre
Napisano Ponad rok temu
Ogranicz ten nabiał do wieczornego twarogu, jedz duzo chudego mięsa np, piersi, wołowina, tuńczyk z wody itd a w razie niedoborów wspomóż sie na początek gainerem ale na początek ułóż sobie porządną diete a nie jak to nazwałeś "pseudo diete" pozniej pomysl o suplementacji.Czyli nie jest źle to tylko przykładowa rozpiska posiłków często urozmaicam.Jem sporo nabiału i takich tam. Tylko teraz czy nie za mało tego jedzenia ?
Może warto by było dołożyć jakieś suplementy ?
Napisano Ponad rok temu
Ale to bez sensu jest... Trening na spalanie powinno się robić w dni nietreningowe, kiedy odpoczywasz od treningu siłowego.
Z drugiej strony jeżeli masujesz to powinieneś raczej ograniczać rower itp/ ograniczajac się raczej bardziej do poprawienia kondycji, czyli raz max 2x w tygodniu bo z jednej strony masujesz a z drugiej spalasz tą masę
Użytkownik TRON edytował ten post Ponad rok temu
...taught never to retreat...
...never to surrender...
http://www.youtube.com/watch?v=DB-3-TVjrxU&feature=player_embedded
Napisano Ponad rok temu
Ok bieganie rowerek w dni bez treningowe. A brzuszki mogę robić np. codziennie czy lepiej nie przesadzać chciał bym się pozbyć trochę tego sadła chociaż jest ono minimalne i nie chciał bym miec wypchanego brzucha po jedzeniu;/
Użytkownik neoch edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może ktoś mi ułożył by w miarę dobrze ta dietę. Tylko z jedzeniem ryb mam problem co najwyżej jakąś szprotkę w pomidorach i tyle po innych mam zwroty akcji ;/
Ok bieganie rowerek w dni bez treningowe. A brzuszki mogę robić np. codziennie czy lepiej nie przesadzać chciał bym się pozbyć trochę tego sadła chociaż jest ono minimalne i nie chciał bym miec wypchanego brzucha po jedzeniu;/
Brzuszki na mięsnie. Jak spalasz tkanke to z kolei bieganie/rowerek
Czy codziennie? Stalone napierdzielał codziennie brzuch AB6 też codziennie.
Nie chcesz miec wypchanego brzucha... a masz dobra dietke... to jedz moze mniejsze porcje najwyzej w sensie dziel jeden posilek na dwa mniejsze - ale nie wiem jak to sie ma do efektow masowych
Użytkownik TRON edytował ten post Ponad rok temu
...never to surrender...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...never to surrender...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu