. (Jeśli sie przyda, mam 13 lat, 179cm wzrostu i około 65-70kg wagi) Gdybyści mogli zrobic mi jakiś plan ćwiczeń np. ile powtórzeń, serii i o jakiej porze. Z góry wielkie dzięki.
. (Jeśli sie przyda, mam 13 lat, 179cm wzrostu i około 65-70kg wagi) Gdybyści mogli zrobic mi jakiś plan ćwiczeń np. ile powtórzeń, serii i o jakiej porze. Z góry wielkie dzięki.   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja chyba jestem ten zielonyjeżeli będziesz ćwiczył samą klatkę i bicepsy, będziesz wyglądał dość członkowo. W dodatku co ty chcesz rzeźbić? Czy poprostu jak wszyscy 'zieloni' rzeźbą nazywasz masę?
 . Jeśli masz jakiś plan treningu domowego na mój wiek to prosze daj, mi głównie chodzi o zwiększenie siły swoich mięśni, głównie rąk, a klata to żeby jakoś wyglądała bo narazie to decha
. Jeśli masz jakiś plan treningu domowego na mój wiek to prosze daj, mi głównie chodzi o zwiększenie siły swoich mięśni, głównie rąk, a klata to żeby jakoś wyglądała bo narazie to decha   

Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Gdzie treningi szermierki historycznej w Poznaniu? | MIECZ i SZTUKA WALKI MIECZEM | 
 |   
 | ||
| dodatkowy trening w domu | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| zakład i ułożenie treningu Problem z treningiem | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | ||
| Trening na siłowni: Street Workout | Treningi | 
 |   
 | ||
| Nowy plan treningowy porada, propozycje | Street Workout i Kalistenika |