Witam wszystkich moj staż to 6 miesiecy waga 72 wzrost 170 cm wiek 16 lat.
Wczesniej cwiczylem bez diety, ale niedlugo zaczynam cykl na mono Olimp  1250 + gainer 2 i chcialbym prosic o pomoc w ustaleniu diety, dodam ze od 8 do 2-3 jestem w szkole, chcialbym zeby dieta byla prosta i w miare tania ( niestety nie moge na ten cel przeznaczyc zbyt wiele), posilki mogą sie powtarzac {SMILIES_PATH}/tongue.gif preferowan rzeczy to (platki z mlekiem bułka z szynką, jogurt, maslanka, pomidorki,ryz. i takie tam proste rzeczy : ) bylbym bardzo wdzieczny za ustalenie takowej diety {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif. Pozdrawiam serdecznie Sachol

Proszę o pomoc w ustaleniu prostej dietki : )
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| nitrobolan czy jabłczan kreatyny ?pomocyy | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Prosze o rozpiske | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Trening-prosze o komentarze | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| pomoc co do mojego treningu czy taki jest dobry | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prosze o zestaw cwiczen na mase | Trening dla początkujących | Guest_Kain_* | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pomozcie z dieta ! Pomozcie z dieta !- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase do oceny Dieta na mase do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 POtrzebuje diete POtrzebuje diete- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase - do sprawdzenia! Dieta na mase - do sprawdzenia!- Ponad rok temu 
- 
			 Moja ze tak nazwe to "dieta" prosze o pomoc Moja ze tak nazwe to "dieta" prosze o pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta vegańska Dieta vegańska- Ponad rok temu 
- 
			 "CO NA MASE" "CO NA MASE"- Ponad rok temu 
- 
			 Diata (tania) Diata (tania)- Ponad rok temu 
- 
			 Prosze o diete wysokobiałkową bez zadnych suplementów Prosze o diete wysokobiałkową bez zadnych suplementów- Ponad rok temu 
- 
			 Ile kasy wydajecie na diete ( szczerze ) Ile kasy wydajecie na diete ( szczerze )- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu