jak zazywac mete?
Napisano Ponad rok temu
lepiej ją lykać (tak robiłem do tej pory) czy moze pogrysc zeby sie lepiej wchłaniała?
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
i polowa w dziurach w zebach zostanieJak ja bym brał metkę to bym ją skruszył szybciej się wchłonie i chyba wątroba to lepiej przyjmie.
Napisano Ponad rok temu
Nie jak wypłuczesz np. Wodą lub jak skruszoną wrzucisz do pustej kapsułki {SMILIES_PATH}/msn-wink.gifi polowa w dziurach w zebach zostanieJak ja bym brał metkę to bym ją skruszył szybciej się wchłonie i chyba wątroba to lepiej przyjmie.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
tak jak w temacie,
lepiej ją lykać (tak robiłem do tej pory) czy moze pogrysc zeby sie lepiej wchłaniała?
Tylko i wylacznie polykaj metanabol i zawsze na pelen zoladek {SMILIES_PATH}/excl.gif Nie odczujesz zadnej roznicy rozpuszcajac lub kruszac metke , jedyne co bedziesz czul po rozpuszczeniu/pogryzieniu metki to przez dluzszy czas bardzo mocny smak gorzkosci w ustach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ej rano jak bralem skruszylem ją z ciekawosci i nieczulem zadnego smaku. czy to mozliwe ze mam jakąs podrube?? zajebiscie jak tak! szit szit szit!
Jezeli nie czules zadnego smaku a wszczegolnosci gorzkiego to masz 100% fake. Jaka masz metke {SMILIES_PATH}/question.gif ( jezeli masz ruska Scanbech to wszystko tlumaczy ) {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to napewno mam fake'a jesli nie czuc smaku???
Napisano Ponad rok temu
tą mete skolowal mi kumpel ona byla luzem w pudeleczku, zapewnial mnie ze wszystko jest ok (sam ją wcinal i kawal chlopa z niego)
to napewno mam fake'a jesli nie czuc smaku???
Pierwsza sprawa Metandienon ( skladnik metanabolu ) musi byc gorzki. Slodkosc tabletki to wynik dodania slodzika do tabletki {SMILIES_PATH}/excl.gif Obecnie biore Anabol - metka z tajlandi - na poczatku jest mdla a pozniej mocno gorzka.
Druga sprawa - NIE MA KUMPLI jezeli chodzi o interesy. Tabletki luzem... w pudeleczku... mowil ze jest OK... Moze ziomal sam nie wiedzial co bierze...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
{SMILIES_PATH}/smile.gif
on bral to samo co ja teraz tzn podobno z tego co on twierdzi jest to z jednej serii {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oplaca sie zalezy od dila {SMILIES_PATH}/excl.gifprzez podjebki kazdy sie wkurwia lol.ej to wogole oplaca sie ruska kupowac?