co o tym sadzicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a poza tym urosniesz dzieki diecie treningowi i ew. gainer na mase;) po tym pompa potreningowa wieksza + sila;)
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
co otym sadzicie chodzi mi głownie o to zeby urosnac,nie zalezy mi na sile.
więc micha , micha i micha + gainer przy brakach w diecie .
Nitorolon to pompa i siła na + na treningach .
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do pryszczy to duzo po tym?a wlasnie trzeba to z czyms łaczyc?i to tab. ,czy proszek>?ten srodek daje fajna pompe ale po odstawieniu szybko leci,kup sobie masmekera z megabolu dobrze przyswajalny i 30 na 50
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn.diety jako takiej niemam.ale staram sie jesc duzo często i jem duzo białka węglowodanow owoce itp pije maslanki jem jogurty dotego duzo miesa codziennie praktyczniediete masz ? bo tego nie wiemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Napisz mniej więcej co jesz bo chłopakom będzie wtedy łatwiej ci coś doradzić Ze swojej strony dodam iż jeśli chcesz urosnąć, a z białkiem wkręcasz pryszcze to po prostu ułóż sobie porządną dietę i ćwicz
Pomogłem? Daj Plusika będę wdzięczny >
Napisano Ponad rok temu
Po bialku moze wyjebac tradzik, ale to zazwyczaj przy duzych ilosciach albo wystraczy, ze ktos ma uczulenie to wtedy czasem niemilosiernie wywala najwazniejsza jest dieta i rozpisz swoje posilki i koledzy Ci doradzą co jest nie tak jak bedziesz trzymal diete dobrą to i gainer/bialko nie beda az tak potrzebne i mniejsze ryzyko tradziku jest, ale wiadomo, ze w pozywieniu tez masz bialko etc. i tez mozesz miec tradzik po nim mozesz dokupic sobie cynk "zincas forte" cena ok 9zł dostaniesz bez recepty i np jak dla mnie leganckki srodek... po ok tygodniu stosowania tradzik przestal wyskakiwac i wszelkie syfy schodzily przynajmniej na mnie zajebiscie podzialaloZastanawiam się jak po białku mogą być pryszcze
Ps. Napisz mniej więcej co jesz bo chłopakom będzie wtedy łatwiej ci coś doradzić Ze swojej strony dodam iż jeśli chcesz urosnąć, a z białkiem wkręcasz pryszcze to po prostu ułóż sobie porządną dietę i ćwicz
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurcze,duzo pisania jesli chodzi o jedzonko....a staram sie jeśc tak co 3h.umnie problemem jest szybka przemiana materi i tyb budowy ciała-ektomorfik.a co do pryszczy to moze dlatego ze kiedys miałem skaze białkowa?Po bialku moze wyjebac tradzik, ale to zazwyczaj przy duzych ilosciach albo wystraczy, ze ktos ma uczulenie to wtedy czasem niemilosiernie wywala najwazniejsza jest dieta i rozpisz swoje posilki i koledzy Ci doradzą co jest nie tak jak bedziesz trzymal diete dobrą to i gainer/bialko nie beda az tak potrzebne i mniejsze ryzyko tradziku jest, ale wiadomo, ze w pozywieniu tez masz bialko etc. i tez mozesz miec tradzik po nim mozesz dokupic sobie cynk "zincas forte" cena ok 9zł dostaniesz bez recepty i np jak dla mnie leganckki srodek... po ok tygodniu stosowania tradzik przestal wyskakiwac i wszelkie syfy schodzily przynajmniej na mnie zajebiscie podzialalo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn.ja nie zjadłem tego wszystkiego jednoczesnie.przykladowo mój pierwszy cykl w zyciu to glutamina+tauryna jak to zjadlem to po jakis 2miechach kupiłem sobie kreatyne zjdałem z 24tab i dokupiłem 3kg białka gainer mct dokładniej.powiem Ci ze w sumie nie wiele mi poszło...niby cos tam skoczyło na wadZe ale nie duzo,w sile efektów wgl nie było.Tylko jak wpomniałem wyzej twarz mi wysypało i pleryto nam napisz jak mniej wiecej wygladaja twoje posiłki dziennie i o ktorych godzinach bo to nie możliwe ze jak jesz " dobrze " to nie mozesz masy zebrac , a po tym wszystkim co wypisałeś wyżej byly jakies skutki ? masa na + ? czy słabo ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no serio mowiac to od dupy strony sie za to zabierałeś .
Ustal sobie diete , kup gainera , wez sie za konkretny trening i bedziesz widział efekty , pamietaj ze najwazniejsza jest dieta . Bez niej odżywki sa bezużyteczne .
Po tych kaps. kreatyny odstawiłeś ja czy brałeś dalej ?
WEŹ SIE ZA MICHE A EFEKTY MUROWANE
Napisano Ponad rok temu
aj jak kazdy mi mowi wez sie za miche,szkoda ze nikt nie wie ze juz oodawna sie za nia wziołem a dalej nie moge zmasowac.Trening mam na mase i cwicze 3x w tyg regularnie.a kreatyne brałem dalej az cos zaczeło mnie bolec<pisałem o tym bólu wczesniej w temacie>i musiałem odstawic.no ma grabe niezła i wgl spompowany jestPrzy 75kg miec 36.5cm ? " Twój koleś " ?
Nie no serio mowiac to od dupy strony sie za to zabierałeś .
Ustal sobie diete , kup gainera , wez sie za konkretny trening i bedziesz widział efekty , pamietaj ze najwazniejsza jest dieta . Bez niej odżywki sa bezużyteczne .
Po tych kaps. kreatyny odstawiłeś ja czy brałeś dalej ?
WEŹ SIE ZA MICHE A EFEKTY MUROWANE