Witam ! ; )
Kupiłem 2 odżywki, BSN NO-XPLODE i BSN CellMass. Dużo czytałem na temat tych odżywek na wielu forach i spotykałem się z samymi pozytywnymi opiniami, dużo osób pisało, że te połączenie daje niezłego kopa, maksymalne pobudzenie, fajną pompę, niemożliwie dużo siły i spore chęci do treningu. Nie spotkałem się chyba z żadną negatywną opinią na temat tych supli. Więc postanowiłem kupić te odżywki. Kupiłem 2 duże opakowania ; ).
Treningi ! ; )
Jestem hokeistą. Tymczasowo nie chodzę na siłownię. Ale chcę zażywać te odżywki chodząc tylko na treningi hokejowe, czyli treningi, na których nie podnoszę ciężarów, tylko zapierdzielam na łyżwach i pracuję praktycznie wszystkimi partiami mięśni. Jestem bez przerwy w ruchu. I z pewnością w trakcie takiego treningu buduję mi się masa. I tu moje pytanie czy te 2 odżywki będą okej na moim treningu ? ;> Czy będę mógł pracować intensywniej niż zwykle ? Czy będę na takim treningu pobudzony ? Czy będę miał podwyższoną siłę ? Czy to się wgl opłaca zażywać przy takich treningach ? Aha chciałbym jeszcze dodać, że trenuję 6 razy w tygodniu. Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek + weekend.
Dieta !
Nie mam pojęcia, czy przy tych odżywkach trzeba utrzymywać jakąś dietę ? Jakby ona wyglądała ? Jest ona koniecznie potrzebna ? Dorze jest kupić sobie jakieś Carbo na treningi ? Bo słyszałem, że węglowodany są mile widziane przy tych suplach ; ).
Dawkowanie ! ; )
Czy dawkowanie 1 porcja CellMass-a na czczo i 1 porcja CellMass-a 30 minut po treningu jest dobrym rozwiązaniem ? ;>
Czy dawkowanie 1 porcja NO-XPLODE-a 30 minut przed treningiem jest dobrym rozwiązaniem ? ;>
Z góry dziękuję i czekam na porady/odpowiedzi. Mile widziane, dodanie czegoś do siebie, jakieś doświadczenia itp. ! ; )